Normális apukám?

Figyelt kérdés

Ma elment boltba, kérte, hogy zárjam be az ajtót, mert tele volt a keze. A konyhában tettem-vettem, mondtam oké. Elfelejtettem bezárni. Kb. 20 perc múlva hallom, hogy nyitódott az ajtó, és egy mély, számomra ismeretlen hang bekiabált, hogy jó napot kívánok. A szívem majd megállt, azt hittem valami rossz szándékú ember jött be, akkor esett le, hogy nem zártam be az ajtót. Rohantam ki az előszobába, és akkor láttam, hogy csak apukám jött meg. Direkt torzította el a hangját, hogy "megleckéztessen" amiért nem zártam be az ajtót, hogy akár egy tolvaj vagy erőszakoló is bejöhetett volna. És még élvezte is a helyzetet, mert ő nevetett közben. De most nem igaz, hogy nem lett volna elég, ha csak rám szól, hogy máskor erre figyeljek, mert baj is lehet belőle. Inkább a szívbajt hozta rám... komolyan, néha nem értem. Szerintetek normális?

L/20

2019. szept. 23. 20:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%
Legalábbis ebben a sztoriban normálisan viselkedett, igen.
2019. szept. 23. 21:55
 12/28 anonim ***** válasza:
17%
Én sem értem... miért kéne kulcsra zárni az ajtót, ha egyszer otthon vannak?
2019. szept. 23. 22:03
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Talán azért, hogy ne mehessen be idegen a lakásba? Ti tényleg nem értitek, hogy miért kell bezárni??
2019. szept. 23. 22:07
 14/28 anonim ***** válasza:
93%
#10 és #12 azért kell zárni az ajtót mert ha nem látsz rá a bejárati ajtóra mindig , bárki beléphet a fogasról pl leemelni a táskádat, vagy bármit elvinni.
2019. szept. 23. 22:07
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
Szegény apukádnak keserves élete lehet ilyen karót nyelt, humortalan emmberekkel körülvéve, mint amilyen te vagy.
2019. szept. 23. 22:10
 16/28 anonim ***** válasza:
89%
Apukád jó arc lehet. :D
2019. szept. 23. 22:32
 17/28 anonim ***** válasza:
86%

Csupán mert nem gondolt vele, hogy így reagálhatsz? Igen.

Lépj kicsit ki a te eszméletlenül pici és szuperszubjektív látásmódodon. Vedd észre, hogy mindenki más...

Meg tanulj kommunikálni.

2019. szept. 23. 22:32
 18/28 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos olyan világban élünk, hogy zárni kell az ajtót. Képzeld el, ha tényleg egy idegen lett volna!
2019. szept. 23. 22:45
 19/28 anonim ***** válasza:
83%
Megjött a havid? Vagy mindig ennyire érzékeny és hisztis vagy? Itt te nem vagy a normális, hogy ezt még ki is kellett írnod.
2019. szept. 23. 23:26
 20/28 anonim ***** válasza:
36%
Bexartál mi? :) megjelent a kuplung csík a bugyin, nemde? :)
2019. szept. 24. 04:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!