Normális apukám?
Ma elment boltba, kérte, hogy zárjam be az ajtót, mert tele volt a keze. A konyhában tettem-vettem, mondtam oké. Elfelejtettem bezárni. Kb. 20 perc múlva hallom, hogy nyitódott az ajtó, és egy mély, számomra ismeretlen hang bekiabált, hogy jó napot kívánok. A szívem majd megállt, azt hittem valami rossz szándékú ember jött be, akkor esett le, hogy nem zártam be az ajtót. Rohantam ki az előszobába, és akkor láttam, hogy csak apukám jött meg. Direkt torzította el a hangját, hogy "megleckéztessen" amiért nem zártam be az ajtót, hogy akár egy tolvaj vagy erőszakoló is bejöhetett volna. És még élvezte is a helyzetet, mert ő nevetett közben. De most nem igaz, hogy nem lett volna elég, ha csak rám szól, hogy máskor erre figyeljek, mert baj is lehet belőle. Inkább a szívbajt hozta rám... komolyan, néha nem értem. Szerintetek normális?
L/20
Csupán mert nem gondolt vele, hogy így reagálhatsz? Igen.
Lépj kicsit ki a te eszméletlenül pici és szuperszubjektív látásmódodon. Vedd észre, hogy mindenki más...
Meg tanulj kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!