Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mostoha anyák ti ugyanúgy...

Mostoha anyák ti ugyanúgy megveszetik dolgokat mostoha gyerekeidnek mintha sajátod lenne?

Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 10:57
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
41%

Ayeol !

NEM kell szeretni. Elfogadni kell, tisztelni kell -oda vissza alapon amugy- de szeretni nem kell. Attol, hogy a partner gyereke, még lehet egy kis pokolfajzat is, vagy simán nem jó természet, vagy egyszerűen nem kedveli az ember. Más kérdés, hogy ezt nem kell kimutatni. Ha nagyon rossz természet, akkor igen, ahogy valaki írta, csak "elviselni kell". Attol, hogy csaladtag, meg9nem szereti automatikusan az ember. Pl sokan ki nem állhatják az anyósukat se. Pont ugyanaz a rokonsági fok. Persze ideális esetben szeretik egymást, a gyerek és a mostohaszulo, ahogy anyós és a meny/vő is, de ez bizony nem elvárható. Eh egy szerencsés ajándék.

2019. szept. 21. 12:53
 22/40 anonim ***** válasza:
68%
Ezeket nem értem, hogy ha valakivel összejön az illető tudatában annak, hogy van a parjának egy gyereke és púpkent tekint rá, akkor mi a jó édesvizi mütymürütynek jön vele össze? Jaaaj mert a pasas tehetős es ezaltal a kis pinaviragnak nem kell dolgoznia ? Kalitkaba mutogatnam az ilyen nőket/pasikat. Megvennem ugyanugy ez nem kérdés, csak elvarnam, hogy ne akkor ertesitsen a gyerekeről amikor mar az összeköltözest tervezzük.
2019. szept. 21. 12:57
 23/40 anonim ***** válasza:
59%
"az intelligensebb férfiak megértik, meddig lehet elmenni, es mikortól kezd terhes lenni a dolog." Intelligens gyerekes férfi nem kezd olyan nővel aki koloncnak kezeli a gyerekét, és ezzel pokollá teszi a kicsi életét. Max dugópajtinak tartja az ilyen nőt, de annak nem sok ráhatása van a gyerek életére, egy élettárssal ellentétben.
2019. szept. 21. 12:58
 24/40 anonim ***** válasza:
24%

22!

Nekem írtad? Látatlanban az ember nem tudja, milyen egy extra gyerek. Akivel mondjuk kéthetente egyszer találkozik 2 órára, azzal nagyon nagy kapcsolatot nem lehet és nem is kell kialakítani. Azt a gyereket -anyost/macskat/akarmit- lehet simán pupnak is tekinteni. Ha ennél több a kapcsolat, akkor nyilvánvalóan tenni kell érte, de a szeretet itt sem elvárható.

2019. szept. 21. 13:02
 25/40 anonim ***** válasza:
24%

#23 látom, nagyon szenvedsz a szövegértési problémádtól.

1. Igen,.intelligens férfi tudja meddig mehet el, az éppenhogy nagykorú barátnőjével és a gyerekével!

2. Nem tekintettem a gyerekre koloncként, csokival, játékokkal halmoztam el

3. Nem a pasi pénzéért jöttem össze vele, konkrétan munkanélküli volt a párom, és az én pénzemből élt, ez volt az oka a szakításnak is, hozzáteszem (húgom, anyám,apám mind kiutálta, hogy egy 20 éves lány tartja el a 32 eves gyerekes barátját, nem véletlen,hogy az Anyjánál volt elhelyezve a gyerek is!)

4. Ne ítélkezz, mert vannak olyan helyzetek, ahol (szerencsére az én esetem nem ilyen volt) a gyerek egész egyszerűen kiállhatatlan.

2019. szept. 21. 13:07
 26/40 anonim ***** válasza:
25%
#23 akkor egyedül fogsz meghalni, mert van egy rossz hírem: egy nő se fogja magáénak tekinteni azt a kölköt akit másnak csináltál. Lehet hogy megtűri, de szeretni egy se fogja. Mehetsz guminőt venni.
2019. szept. 21. 13:17
 27/40 anonim ***** válasza:
85%
Anyagilag megkaptam mindent de egyébkent a mostohatesómé volt minden figyelem engem meg alárendeltek. Ő bármit csinalhatott mimdig én voltam a hibás. Ha szemetkedett velem akkor is engem szúrtak le ha szóltam. Nem véletlen hogy felnőttkent messue elkerülöm őket.
2019. szept. 21. 13:56
 28/40 anonim ***** válasza:
76%
"'akkor egyedül fogsz meghalni, mert van egy rossz hírem: egy nő se fogja magáénak tekinteni azt a kölköt akit másnak csináltál. Lehet hogy megtűri, de szeretni egy se fogja."Tahókám, először is: nő vagyok. Másodszor: ne döntsd már el hogy minden nő erőszakos lotyó, aki képtelen a párja gyerekét szeretni...
2019. szept. 21. 14:39
 29/40 anonim ***** válasza:
98%
Én szeretem a férjem gyerekét, de nem kap annyi mindent, mert nem velünk él. Viszont mikor nálunk van, semmi eltérés nincs bánásmódban a saját gyerekem és közte. Annyiban más talán, hogy nem mi neveljük. De nagyon szeretem, mikor nálunk van.
2019. szept. 21. 17:09
 30/40 anonim ***** válasza:
82%

#30, te betegesen féltékeny és kontrolláló vagy. Nyilván az ember párja lezárja az előző kapcsolatát, innentől kezdve mit érdekel engem, hogy kivel szexelt és kivel nem, már bocsánat?!

Továbbra is fenntartom, hogy aki nem képes normálisan viszonyulni a párja előző kapcsolatából származó gyerekéhez, az inkább hagyja ott a pasit. Megspórol egy rakás szenvedést mindenkinek. De számomra az is elképzelhetetlen, hogy hogy lehet így állni egy gyerekhez, aki habár nem a te véred, de mégiscsak a párod gyereke, akit állítólag szeretsz.

2019. szept. 21. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!