Mostoha anyák ti ugyanúgy megveszetik dolgokat mostoha gyerekeidnek mintha sajátod lenne?
Ayeol !
NEM kell szeretni. Elfogadni kell, tisztelni kell -oda vissza alapon amugy- de szeretni nem kell. Attol, hogy a partner gyereke, még lehet egy kis pokolfajzat is, vagy simán nem jó természet, vagy egyszerűen nem kedveli az ember. Más kérdés, hogy ezt nem kell kimutatni. Ha nagyon rossz természet, akkor igen, ahogy valaki írta, csak "elviselni kell". Attol, hogy csaladtag, meg9nem szereti automatikusan az ember. Pl sokan ki nem állhatják az anyósukat se. Pont ugyanaz a rokonsági fok. Persze ideális esetben szeretik egymást, a gyerek és a mostohaszulo, ahogy anyós és a meny/vő is, de ez bizony nem elvárható. Eh egy szerencsés ajándék.
22!
Nekem írtad? Látatlanban az ember nem tudja, milyen egy extra gyerek. Akivel mondjuk kéthetente egyszer találkozik 2 órára, azzal nagyon nagy kapcsolatot nem lehet és nem is kell kialakítani. Azt a gyereket -anyost/macskat/akarmit- lehet simán pupnak is tekinteni. Ha ennél több a kapcsolat, akkor nyilvánvalóan tenni kell érte, de a szeretet itt sem elvárható.
#23 látom, nagyon szenvedsz a szövegértési problémádtól.
1. Igen,.intelligens férfi tudja meddig mehet el, az éppenhogy nagykorú barátnőjével és a gyerekével!
2. Nem tekintettem a gyerekre koloncként, csokival, játékokkal halmoztam el
3. Nem a pasi pénzéért jöttem össze vele, konkrétan munkanélküli volt a párom, és az én pénzemből élt, ez volt az oka a szakításnak is, hozzáteszem (húgom, anyám,apám mind kiutálta, hogy egy 20 éves lány tartja el a 32 eves gyerekes barátját, nem véletlen,hogy az Anyjánál volt elhelyezve a gyerek is!)
4. Ne ítélkezz, mert vannak olyan helyzetek, ahol (szerencsére az én esetem nem ilyen volt) a gyerek egész egyszerűen kiállhatatlan.
#30, te betegesen féltékeny és kontrolláló vagy. Nyilván az ember párja lezárja az előző kapcsolatát, innentől kezdve mit érdekel engem, hogy kivel szexelt és kivel nem, már bocsánat?!
Továbbra is fenntartom, hogy aki nem képes normálisan viszonyulni a párja előző kapcsolatából származó gyerekéhez, az inkább hagyja ott a pasit. Megspórol egy rakás szenvedést mindenkinek. De számomra az is elképzelhetetlen, hogy hogy lehet így állni egy gyerekhez, aki habár nem a te véred, de mégiscsak a párod gyereke, akit állítólag szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!