Anyukam kenyszerbeteg?

Figyelt kérdés
Allandoan takarit, mindennap, akar ejfelkor is porszivozik. Regebben is gondoltam ra, hogy o az, de egyre elviselhetetlenebb. Mindig ordibal velem, hogy en nem takaritok nap mint nap, miert jarok el a barataimmal ide oda, miert nem takaritok inkabb. Szerintetek ez betegseg? Sose pihen, ul le tv-zni, ha van egy kis ideje, sut, foz, most, takarit, kerteszkedik, reggel kimegy este bejon (az udvarrol) es meg felporszivoz stb. Hozzateszem minden a helyen all! Katonas rend van nalunk.
2019. szept. 20. 17:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
67-es most amugy ne is haragudj, de mit akartal ebbol kihozni? Nem igazan ertem. Egyaltalan nem normalis amit csinal napi szinten. Nekem is van eletem, ne kelljen mar mindennap takaritanom. Ugy gondolom hetente 2 szer boven eleg lenne mosni, a szobamat pedig 1 honapba egyszer nagyobb takaritast csinalni, hetente pedig felporszivozni. De nem mindennap!!! Persze a fozessel nincs baj, de engem az sem zavarna ha 2 napig ugyanazt ennem, ha helyette azt mondana hogy fozzek en egyik nap vagy barmi. Szivesen! De neki semmi se jo ugy ahogy en csinalom! Soha!
2019. szept. 21. 07:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, a 10-es egy sokat takarító háziasszony, hagyjad.

#4 2 hét után frászt kapnál tőle.

Nekem anyósom ilyen, meg lehet hibbanni tőle. Annyiból áll az élete, hogy mindennap felmos , felporszívózik, a mosásban van csomó heppje mit mos kézzel, takarításban is, de nem írom le, mert nagyon feidegesít. Abban a lakásban levegőt nem lehet venni, mert amit kifújsz utána, az szén-dioxid. Borzasztó. Túlzás. Képes volt reggel hatkor mosni a hajdú automatával (én lennék a szomszédja, beolvasnék neki), egy napra főz mert frissen szereti, meg hasonló agyalágyult dolgok. Mikor még dolgozott hajnalban főzött, hogy később ki tudjon takarítani. Ennyi az élete, na mondjuk senki nem kényszerítette rá. Sehova nem jár. Igazad van, kérdező. (megjegyzés: én is főzök- több napra előre).

2019. okt. 31. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!