Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a lányom gyakori...

Mit tegyek ha a lányom gyakorikérdések függő? 40F

Figyelt kérdés
2019. szept. 17. 16:32
1 2
 1/16 anonim válasza:
68%
Miért baj ha gyk függő? Legalább megtudhatja minden kérdésére a válaszokat.
2019. szept. 17. 16:34
 2/16 anonim ***** válasza:
79%

1. trollkodd szét a kérdéseit

2. trollkodd szét a válaszait

3. kezdj el nyomulni rá álnéven

Valamelyik csak bejön.

2019. szept. 17. 16:35
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
#1 GyIK-tól senki se lesz észlény:)) és a függőség maga nem egy jó dolog.
2019. szept. 17. 16:55
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

Hát százszor inkább gyk-függő legyen, mint drog, vagy piafüggő.

Az internet világánál maradva inkább ezt olvasgassa, mint majomkodjon az instán,vagy a tiktokon. Engem nem zavarna.

2019. szept. 17. 16:58
 5/16 anonim ***** válasza:
64%

Még mindig jobb, mintha face és társai függő lenne../hány éves? / Esetleg 'tanulhat'...

Nekem 2 kicsi gyerekem van messze a kamaszkor/6 éves és 5 hónapos, lányok/ de komolyan borzasztó olvasni milyen szülők is vannak félnek tőlük stb de még ez a legkevesebb.. /ilyen nem akarok lenni azt szeretném ha bizalommal fordulnának hozzám bármi van/ persze ezt enélkül is tudom... Viszont szörnyű ezeket olvasni és emlékeztetnek/minap volt egy 17éves lány elszökött bulizni' utána meg egy tróger zsarolni próbálta, hogy szól a szüleinek,

hogy kiszökött fotó van róla... a kis csaj még elgondolkodott, hogy szóljon-e a szüleinek(mert félt tőlük) vagy inkább legyen 'szexrabszolga'/... Szerinted? Megáll bennem az ütő ha arra gondolok, hogy akár az enyém is lehetne ilyen helyzetben és nincs akihez forduljon, nagyon Remélem, hogy őt tényleg jó döntés felé vezeték a válaszolók... Persze vannak kamuk is...

2019. szept. 17. 17:12
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Apja lánya :))))
2019. szept. 17. 17:14
 7/16 anonim ***** válasza:
24%
Szervezz neki társaságot, zsúrt!
2019. szept. 17. 17:25
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nincs ebben semmi rossz.Itt azért irnak jó dolgokat is,amiből tanulhat.
2019. szept. 17. 18:28
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
És ezt pont itt kérdezed? :-D
2019. szept. 17. 19:42
 10/16 anonim válasza:
87%
Nem baj jó magam is az vagyok
2019. szept. 17. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!