Szülők! Ti csalódottak lennétek, ha a gyereketek nem akarna gyereket?
En csalodott lennek/ vagyok.!
3 gyerekem van
Lany 40
Lany 30
Fiu 33
A legnagyobb lanyomnak van egy 10 eves lanya de ok sajnos kulfoldon laknak igy ritkan latom az unokam.
A masik ket gyerekem nem ertem miert nem akarnak. Pedig mindenuk meg van hozza ! Nem tudom mit rontottam el vagy ez valami orokletes agybaj
Azt rontottad el, hogy a gyerekeidet robotoknak akarod nevelni akik neked engedelmeskednek és minden szavadra ugranak, és képtelen vagy felfogni hogy már felnőtt emberek. Ha nem akarnak gyereket, ne erőltesd rájuk. Neked se lenne jó, ha muszájból kéne gyereket csinálnod. Fogads el, hogy a felnőtt gyerekeidnek saját akarata van.
Köszönöm istenem, hogy nem ilyen elfuserált agyhalott anyám/apám van, mint a 31-es....🤦🏽♀️🙏🙏
Agybaja itt maximum neked van, amiért így vélekedsz a saját gyermekeidről, csak mert azok nem úgy táncolnak, ahogy te fütyülsz!! Felnőtt emberek, tartsd már végre tiszteletben a döntéseiket! Nem a te játékszereid, nem beprogramozott robotok, akik azt csinálják, amit te akarsz, hanem ÖNÁLLÓ személyek, akik a hibbant szüleik nélkül is el tudják dönteni akarnak-e gyereket vagy sem.
Eszem megáll némelyeken komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!