Szülőktől való elköltözés után (albérlet) kulcsot kérnek a lakáshoz. Másnál is így van?
Figyelt kérdés
Ugyan abban a városban vagyok, de a biztonság kedvéért kérnek egy kulcsot. Ha bármi van. Én nem szeretném ezt, hogy bármikor bejöhessenek. Ha nem vagyok itthon nem jönnének, de ha tegyük fel nővel lennék (jelenleg nincs) akkor mekkora nyugtom lenne? Én látom rosszul a dolgokat? Nálatok hogy van ez?2019. szept. 8. 08:20
21/24 anonim válasza:
Ha nővel vagy, bennehagyod a kulcsot a zárban. Tádááám!
22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! #20 ezt is megbeszéltem velük :'D
#21 igen. Erre gondoltam én is.
A főbérlővel megbeszéltem a zárcserét.
Adok kulcsot a szüleimnek. Úgy néz ki, nem kell "főzés" közben sem aggódnom :D
2019. szept. 9. 17:48
23/24 anonim válasza:
Apám is akart a házunkhoz kulcsot , mi nem adtunk neki. Előtte eljátszotta hogy szó nélkül, csengetés nélkül bejött, mert az elején nem zártuk a kaput, ajtót. Egyszer az ágyban voltunk úgy jött be.... Azóta zártuk az ajtót és senki nem kapott kulcsot.
24/24 anonim válasza:
Én adtam magamtól a szüleimnek kulcsot, meg kapu kódot is tudják, a biztonság kedvéért, meg néha meg beszéljük, hogy ha nem vagyunk otthon meg etetik a macskát. Csak akkor jönnek, ha előre meg van beszélve, úgy sosem, hogy ne tudnánk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!