Most mit tudok tenni? Én kérjek bocsánatot?
Sziasztok.. A dolog elején tudni kell rólam, hogy étkezési zavaros vagyok.. De még nem tartok a veszélyes állapotban úgyhogy inkább csak a szüleim hívnak "betegnek", amit utálok..
A mai napom remekül ment, délelőtt a suliban ettem egy belvitás kekszet, ebédre egy gombócot amit a menzán adtak, csak azért, hogy a barátnőim ne fogjanak gyanút a dologról.
Vacsorára banánturmixom volt, de a többiek itthon Brassói ettek, amiből még egy, fél adagnyit se, de a kísértés miatt ettem, mikor én meg melegített. azt, anyám kérdésére.
Leultunk vacsorázni es edesanyam razendit, hogy hova lett a kaja "fele" (az egesz edenyrol beszélt, ami vagy 4 embernek elegendő lett volna).. És újra velem állt le, apámmal karöltve veszekedni, hogy miért nem tudok NORMÁLISAN, VELÜK enni..es utána persze ratértek a zavaromra is..mivel én az ilyen helyzeteket nem kezelem jól, a konnyeimet visszatartva kérdezdkedtem ki,anyám persze mondja, hogy "menj csak, vágd fel az ereid vagy hánytasd meg magad, ahogyan szoktad" (a hanytatas nem sikerült..vágni pedig nem vágom magam, régi eset..) kint sírtam, sokat.. Majd visszajottem, és most magamra zártam a szobám ajtaját.mit tegyek? Én kérjek bocsánatot, hogy nem ettem velük azt a fél falatnyi kaját? Ami miatt most borzasztoan érzem magam, amúgy is..kioktatásokat kérlek ne írjatok, azokból már kaptam eleget.. ❤️
“Tegyük fel, hogy a gyereked étkezési zavarokkal küzd, össze-vissza eszik minden hülyeséget, majd egyszer kivételesen valami tápláló ételt eszik vacsorára (pl. brassóit). Mit csinálsz?
A) Leüvöltöd a fejét, hogy megette a fél fazék ételt, és a következőket mondod neki: "Menj csak, vágd fel az ereid vagy hánytasd meg magad, ahogyan szoktad!".
B) Annyit mondasz neki, hogy örülök, hogy ízlett a brassói, és örülök, hogy valami táplálót vacsoráztál.
Egyik sem, hanem C) Tudom, hogy ki fogja hányni... mint ahogy a kérdező is írta, hogy szaladt eögtön a vécébe. Na, így örülj annak, hogy jól bevacsorázott a gyermeked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!