Szerintetek lehet ilyen stílusban gyereket nevelni?
Sajnos sokan teszik ezt, hiába szól arról már nagyon sok kutatás, hogy ez úgy káros, ahogy van.
Velem is így beszéltek otthon, de nem fogom tovább vinni.
Nevelésnek ezt nem nevezném. Főleg hogy nagyapám elmesélte nekem, őt hogy nevelték a 40-es, 50-es években a szülei. Hiába voltak hárman testvérek, hiába tettek sokszor rossz fát a tűzre, a szülők egyszer sem emelték meg a hangjukat, és meg sem ütötték őket. Ehhez képest mindhárman komoly, tisztességes emberek lettek.
És igen, nyilván lehetne mondani, hogy kamuzott az öreg, rosszul emlékszik, stb. Viszont mivel ő is így nevelt engem (apámat, anyámat hagyjuk, épp olyanok mint a Te apád), így saját tapasztalatból is meg tudom erősíteni a dolgot.
Nem,nem lehet,de sajnos nagyon gyakori az ilyen.A szülők azzal védekeznek,hogy bosszúság érte őket a munkahelyen bla-bla.
A munkahelyi gondokat nem kellene hazavinni,főleg nem a gyereken vezetni le a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!