Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 éves vagyok és nem élhetem...

20 éves vagyok és nem élhetem úgy az életem, ahogyan szeretném?

Figyelt kérdés

Először 17 évesen lett barátom, két és fél éves kapcsolat volt, és csak a végén mondtam el anyukámnak. Titkoltam, mert tudtam, hogy mit gondolna arról, hogy barátom van és én már szexelek. Viszont a szakitaskor annyira kiborultam, hogy elmondtam Neki. Nem akadt ki, de szerintem azért nem, mert már vége volt.

Akkor megfogadtam, hogy többet ilyet nem csinálok. Egy hónapja ismertem meg a mostani barátom, szerettem volna bemutatni itthon és szeretnénk együtt aludni erre anyam teljesen kiakadt, hogy jó hogy nem már egy hónap után esküvő, nem normális, amit csinálok és az jött ki végül az egészből, hogy egy beteg r***nc vagyok.

Közben csak arrol volt szó, hogy eljön hozzánk, meg, hogy nem jönnék haza minden este, amikor jól érezzük magunkat együtt.

Tudom, hogy nem kéne ezzel foglalkoznom, de mégis nekem van lelkiismeretfurdalasom, hogy most, hogy néznek rám a szüleim és már az is megfordult a fejemben hogy inkább befejezem ezt az egész kapcsolatot vagy titkolni fogom megint.

Van még 2 évem az egyetemből. Diákmunka mellett egyedül nem igazán tudok költözni. Bár erősen gondolkodok azon, hogy kiveszek egy szobát, de van egy kutyusom is és oda őt nem tudnám magammal vinni. A párommal pedig még az összekoltozest en is korainak tartom

2019. aug. 29. 23:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt vagy,még akkor is ha a szüleiddel élsz.Ha nem engedik,hogy a barátod ott aludjon menjetek el szállodába,ebbe nem szólhat bele.
2019. aug. 30. 07:40
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

Barátod saját lábán él, vagy pedig ő is a MamaHotel lakója és a PapaBank használója?

.

Nem életed utolsó választása: vagy barátod és az albérlet, vagy 'kutyusod'.

Minden egyszerre nem megy.

.

Diákmunka - jó és hasznos, ám arra hivatkozni kevés. hiszen amellett szüleid támogatása is szükséges.

Itt viszont jön a réges-régi mondás: aki fizet, parancsol.

2019. aug. 30. 08:25
 13/14 anonim ***** válasza:
23%

Ilyenkor kérdezd meg anyádat, hogy ő milyen volt 20 évesen! Mert bizony ők se voltak szentek, fiúztak rendesen. A másik, hogy kefélni nappal is lehet nem csak éjjel.

Amúgy lehet azzal van problémája, hogy az 1 hónapos kapcsolatodat hazaviszed. Én legalább 3 hónap után mutattam be a fiúimat, mert 1.nem akartam átjáróházat csinálni a lakásból 2. ha a szülőknek is szimpi és elkezdednőnek netán a közös programok, akkor ha szétmentek őket is megviseli valamilyen szinten

Addig meg megoldottuk másképp a dolgokat.

A párom engem mutatott be elsőnek a szüleinek 23 évesen (bő fél év után), pedig volt jó pár barátnője, de mindig megoldották valahogy a találkozókat.

2019. aug. 30. 09:07
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is várj még egy kicsit az együtt alvással, ha csak egy hónapja a barátod. Ha úgy kiborultál az előző kapcsolatod után, ismerjétek meg egymást még egy kicsit jobban. Egy ember egy év után is okoz(hat) meglepetést. Ha meg úgy akarod élni az életedet, ahogy szeretnéd, nem kell sem azzal foglalkoznod, hogy Anyud mit mond, sem azzal, amit itt a Gyakorin írnak.
2019. aug. 30. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!