Titeket aggaszana, ha a lányodnak az új barátai idősebbek lennének?
A lányod 17 éves lesz, viszont részt vehetett egy alapvetően 18 évesnél idősebbeknek szóló írással foglalkozó táborban, és ott ismert meg új embereket. Ezek az új személyek inkább a te korosztályodba tartoznak, az új társasága többnyire csak nőkből áll, szóval nem arról van szó, hogy megismert egy apja körű pasit. Még azt érdemes tudni a lányról, hogy eddig nem igazán voltak barátai, és nehezen jön ki a vele egyidősekkel.
Titeket aggaszana, ha a lányod új barátai a te korosztályodba tartoznának, esetleg nálatok is idősebbek lennének?
Én is ennyidős koromban olyan voltam, mint a lányod, már kiskoromtól kezdve jobban kijöttem a felnőttekkel, aztán mikor 16-17 éves lettem a hobbim miatt én is kapcsolatba kerültek 40+ éves emberekkel, de semmi bajom nem lett tőle.
Tisztelet a kivételnek, de a mai 17 évesekkel megértem, hogy nem jön ki a lányod, pláne, ha ilyen hobbija van.
Az elsö igencsak ostoba valaki!
Attól, hogy valaki 25-40 év közt van, még nem feltétlen az a fö tulajdonsága, hoyg anyuka meg nagymama, föleg nem egy irodalmi, írásokkal foglalkozó csoportban.
Másrészt meg a "generációs különbség" föleg olyanok fejében van meg, akik nem tudnak gondolkodni, és csak sablonok jutnak eszükbe mindenröl.
Egy 17 éves lány (pl a kérdésben szereplö) érettebbnek tünik, mint az elsö válaszoló, ö ugyanis nem "csak" egy tini, hanem írással komolyan foglalkozó nö, akivel el tudnak beszélgetni a töle idösebbek is komoly témákról.
Az elsö meg gondolom, csak a napi pletykákat ismeri, többet nem.
Nekem semmi kifogásom nem lenne ezek a kapcsolatok ellen, söt, ezzel a lány csak nyerhet, rengeteg infót, tapasztalatot tudnak neki átadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!