Ebben a helyzetben mit tennétek? 19/N
Rossz a kapcsolatom az édesanyàmmal.
Mindìg azt kell hallgatnom tőle,hogy nem érek semmit,a testvéreim többre vitték mint Én.
Anno véletlenül sikerültem nem szeretett volna megszülni csak màr késő volt.
Mindig azt kell hallgatnom,hogy teljesen fölösleges vagyok és nem érek annyit,amennyit ràm költött az évek alatt.
Gondolkodtam màr rajta hogy keresek egy férfit aki tàmogat,kérnék tőle kölcsön,kifizetném a szüleim és soha nem térnék hozzàjuk vissza.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Szia,
Próbálj vele valami semleges témáról beszélni. Csináljatok valamit közösen, amit szerettek. Nekem is ezt mondják mindig, többre is vihetnéd stb. Mond el neki óvatosan, hogy nem vagy úgy boldogtalan és mint anyuka, melyik fontosabb neki, a lányának a boldogsága vagy az, hogy sikeres legyen és mindenkinek lehessen dicsekedni vele és mesélni?
Pénz még nem boldogság vagy a szeretet nem pénzben és sikerben kell mérni.
Például vannak tanárok, akik boldogok a szakmájukban mégis az ő tudásukkal egy jobb, fizetőbb szakmát is választhattak volna. -Valamint kérd meg a testvéreidet is, hogy támogassanak, beszéljenek anyuddal.
Fel a fejjel, minden rendben lesz. Férfit meg olyat keres, aki tényleg szeret és megbízol vele, akivel eltudod képzelni az életed, mert más esetben az ellenkezője lesz!..
Remélem minden javulni fog,
Szép napot, kedves üdv.
Keresel egy hapsit.
És?
Ő mondjuk tud nyújtani albérletet/lakást, van vmi munkája, jövője.
És te mit? A p-ncidat?
Házi kielégítő gépezet akarsz lenni?
Tanulj ki valami szakmát és menekülj.
Van szakmàm és most is dolgozom!
Csak rengeteg a kiadàs és nem marad a fizetésemből semmi.
Nem qrva szeretnék lenni,félreértés ne essék! Egy pàr szeretnék aki mellett boldog lehetek!!!
Áááh, szerintem hagyjad.
Te "boldog párkapcsolatról" álmodozol, holott az a férfi, akinek van önbecsülése és néhány ilyen örömlányos gondolatot elhall tőled, menekül.
De komolyan? Ilyen hogy fordulhatott meg a fejedben? Cseberből vederbe kerülnél!
Biztos elkelnél, de milyen áron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!