Mit tegyek ilyen helyzetben?
Leszbikus vagyok és el mondtam anyámnak ki akar rakni otthonról.
Azt akarja hogy szakítsak a párromal.
Sehova nem akar engedi
Nem találkozhatok a barátnőmmel.
Olyan okat mond hogy képes lenne megölni és ondoritó vagyok.
Van egy kis gyerekem de öt nem rakná ki csak engem.
Mit csinálhatnák ? Nem akarom el hagyni a páromat de a gyerekemről se akarok le mondani.
Boldog szeretnék lenni de ez nekem férfi mellett nem megy.
Sajnos nincs hova vinnem.
Anyámmal soha nem volt jó kapcsolatom mindig írányitani akarja mindenki életét.
Kicsi ként is sokszor meg vert és ezt mai napig meg teszi ha ugy van kedve
Mit csináljak ?
El multam már 18
Ha van egy egészen kicsi része anyádnak, amivel szeret téged, akkor hathatnál a lelkére azzal, hogy te mások mellett is megpróbáltad, de boldogtalan voltál, és most érzed magadat először igazán szabadnak az életben. Így hátha előtérbe helyezi a te boldogságodat, és nem csak saját magára gondol.
Ha elmúltál 18, akkor nem tarthat vissza, hogy egy fiatal nőknek, anyukáknak fenntartott menhelyre beköltözz és rövid ideig ott húzd meg magadat, amíg munkát találsz (ebben segítenek), és saját albérletbe költözz a gyerekeddel.
Már sokszor probáltam rá hatni de nem lehet
Nem érti meg hogy meg probáltam férfival de nem ment és így vagyok boldog egy lánnyal.
Folyton azzal jön hogy a szégyenlezik miattam és a rokonok meg fogják tudni mennyire gusztustalan vagyok. Ha a gyerekem meg lát egy lánnyal szexelni undoitó dolog
Anyaotthon tele van már hívtam öket ...
Majd ha lesz munkád... Honnan tudjátok, hogy nincs neki? Bár szerintem sincs.
Ebben a sztoriban nem az a legnagyobb baj, hogy leszbikus vagy, hanem hogy anyád nyakán vagy egy gyerekkel, munka nélkül, de persze párod az van. Azt nagyon könnyen megoldottad.
Kicsi még a gyerek csak 4órában dolgozok
Annó ö mondta hogy költözzek vissza albérletből terhessen azt hittem meg változott de terhesség során is volt hogy felpofozott
Minimum biszex vagy
Miért szülsz úgy hogy még otthon laksz
Öreg hiba .
Anyád még egy idióta
Fel is jelentheted mert ezzel h azt mondta megölne életveszélyesen megfenyegetett
Bocsáss meg, de te hihetetlenül butára sikeredtél. :( Nagyon rossz volt az időzítésed a coming out-ra. Legalább megvárhattad volna míg ösdze tudtok költözni a pároddal, ha komoly a kapcsolat.
Most annyit tudsz tenni, hogy keresel 8 órás melót, elraksz minden pénzt, aztán keresed az albérletet.
A barátnődhöz nem tudtok menni?
Családsegítőhöz fordulj
Azzal hogy téged bántalmaz azzal a gyerekedet is veszélyezteti
Mit lát szegény kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!