4 évvel ezelőtt nevelőszülőkhöz került a gyermekem. Szerintetek láthatom még? Azt az infót kaptam hogyha tartós nevelésbe veszik akkor már nem láthatom soha.
4 évvel ezelőtt nevelőszülőkhöz került a gyermekem. Idő közben megszakadt a kapcsolattartásom vele de most újra szeretném tartani vele a kapcsolatot.
A gyermekjóléti központ tanácsára írtam egy kérvényt amit elutasítottak.
Itt valami nem stimmel. Az örökbeadott gyermekkel nem tarthatsz kapcsolatot. De az állami nevelésbe vett, intézetben vahy nevelőszülőnél elhelyezettel nagyon is tarthatsz, sőt a nevelőszülő köteles biztosítani a lehetőséget a vér szerinti szülővel történő találkozásra.
Kivéve, ha a szülőt a bíróság valami miatt eltiltotta agyermektől.
A kérdésre írt válasz:
"Itt valami nem stimmel. Az örökbeadott gyermekkel nem tarthatsz kapcsolatot. De az állami nevelésbe vett, intézetben vahy nevelőszülőnél elhelyezettel nagyon is tarthatsz, sőt a nevelőszülő köteles biztosítani a lehetőséget a vér szerinti szülővel történő találkozásra.
Kivéve, ha a szülőt a bíróság valami miatt eltiltotta agyermektől."
Köszönöm a választ.Igen sajnos ez az amit nem tudok hogy örökbe lett e már adva. Biztosított a nevelőszülő nekem láthatást el is mentem mindig. Nem volt ezzel baj csak az utolsó két időpontra nem tudtam el menni mert össze voltam verve a mostoha apja csinálta.A harmadik találkozóra pedig el tudtam menni de ott meg már ők nem jelentek meg és semmi infót nem kaptam ezzel kapcsolatban. Ezért is vették el mert bántalmazott minket
Mindent megtettem hogy el tudjak tőle menni. Mindig megtalált bárhova mentem. Azóta eltelt idő alatt ő végre börtönbe került más ügy miatt is. Rendeződött az életem és rám talált a boldogság is. Szeretném újra kezdeni de seóság nki nem akar érdemben segíteni nekem. De viszont ha örökbe adták akkor nem tudom mi lesz velem. Nem tiltotta el tőlem a bíróság. 13 éves lett nemrég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!