Ugy érzem nem szeret az anyukám? Mit tegyek?
Sziasztok! 19 éves lány vagyok májusban érettségiztem és majd most megyek egyetemre. Van egy barátom akivel 5 éve vagyunk együtt. Komoly kapcsolat. Mivel most nyári szünet van és nem dolgozom (eddig minden nyáron voltam diák munkán) estenként a barátomnál alszok, de nem minden nap. A szombatot mindig nála töltjük a vasárnapot pedig nálam. Változó hogy mikor hol alszunk mivel munka után még otthon is szokott maszek munkát vállalni a barátom és neki is szoktam segíteni ha tudok. Reggelente jövök haza és mindent elvégzek. Szó szerint minden nap felmosok és porszívózok. Kiszoktam mosni a ruhákat illetve ha úgy van főzök is, bár anyum ezt nem engedi mert úgyis elrontom.(több éve főzök és eddig senki nem panaszkodott. 2-2,5 hetente besegítek a fűnyírásba is, mivel hatalmas udvarunk van. Segitek a locsolásban is. Egyedul a kerteszkedesben nem szoktam csak ha megkernek mert nem ertek hozzá. Őszintén úgy érzem sokkal több mindent megcsinálok amit velem egy korúak nem. Persze ne értsétek félre ezt örömmel teszem. Minden egyes részét szeretem a házi munkának.
A problémám az, hogy ezt a szüleim nem értékelik. Amikor este látják hogy készülődök akkor mindenki nekem esik, hogy mit képzelek magamról, már megint elmegyek, többet vagyok a barátomnál mint itthon. Pedig en egesz nap itthon vagyok csak este 7ora korul megyek el itthonról. Akkor meg mar ugyis mindenki keszul pihenni mert koran mennek dolgozni a szüleim. Anyukám tegnap úgy nekem esett, hogy közölte velem, hogy ez nem átjáróház és hogy haza ne merjek reggel jönni. Ma mikor haza ért munkából mentem elé, hogy köszönjék neki és olyanokat mondott, hogy mit keresek itthon és hogy mi a f***nak jöttem haza takarodjak el itthonról. Éppen pörköltet csináltam és majdnem ram borította. Na most szerintem így nem beszélünk senkivel. Legalábbis én nem.
Úgy érzem tisztelem a szüleimet, cserébe nekik is tisztelniük kellene nem? Lehet hogy bennem van a hiba ezert is írtam ide, mert szeretnek tanácsot kérni, hogy micsinaljak? Min változtassak. Kérlek szépen titeket segítsetek , mert minden nap sírok. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!