Érthető, hogy minden kapcsolatot megakarok szakítani anyámmal?
Amikor gyerek voltam, 12 éves, elhagyott /addig se volt valami jó anya, nem bántott meg ilyenek, csak nem nevelt-tanított normálisan, ahogy egy szülőnek kéne/, évekig nem láttam, meg is próbált rólam lemondani, hogy ne kelljen gyerektartást fizetnie.. Így eltelt 13 év, évente pár sms váltás, hogy fizessük ki a részét a lakásból, amit miatta majdnem elvitt a végrehajtó stb.. de lett egy élettársa(akivel találkoztam 2x, amikor leültem velük elrendezni a pénzügyi dolgokat, hogy megszabaduljak tőle végre), ő nagyon próbálkozik, hogy összejárjunk, legyen anya-fia kapcsolat, de nem érti meg hogy ez kihalt belőlem.. telefont már nem veszem fel neki, mert mostanában napi 2-3x hívogatnak, a hangját se akarom hallani, szóvala számot kell hogy cseréljek most..
Szerintetek érthető, hogy így állok hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!