Ti felvennetek vele a kapcsolatot ujra?
Kicsi korom ota kulon elnek a szulok, apamat 14 eves koromban ismertem meg jobban, elotte evente kb egyszer beszeltunk. Viszont megromlott a kapcsolatunk.
Tavaly nyaron ugyvedi levelben ertesitett, hogy en nem jarok iskolaba es igy o visszaperli a penzt, amit nekem gyerektartas gyanant kuldott. Nekem kuldte igen, igy egyeztek meg anyuval, ez volt a zsebpenzem, 2 havonta 20-30 ezer forint, mert nem fizetett rendszeresen (14 eves korom elott abszolut semmit). Jartam iskolaba, minden felevemrol elpostaztam neki az iskolalatogatasit, nem is ertettem a feltetelezest. Az ugy lecsengett, nem kerestuk egymast. Nagyon sokaig haragudtam ra, es nem is ertettem mi volt ez a huzasa. De ugy erzem elgyaszoltam ugy nagyjabol. Erre marciusban keresett, az esetre majd 1 evre ra, hogy beszelnunk kell. Elutasitottam. Ket hete telefonon hivott, nem ismertem fel az idegen szamot es ugy szolt bele, hogy "szia, mi ujsag", mintha heti szinten beszelnenk. Amint felismertem a hangjat ranyomtam a telefont.
Anyum nyaggat, hogy "de megiscsak az apad" es azt erzem probal kicsit buntudatot kelteni bennem, pedig nem szivleli o sem. Bar egyszer ellene, egyszer mellette beszel, eleg erthetetlen...
Lehet belul sajnalom kicsit apamat, hogy egyedul maradt, viszont amint eszembe jut, hogy jogi uton megtamadta az egyszem lanyat, uresseget erzek.
Ti mit tennetek?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!