Szerintetek ez nem lenne korai? Ti megengednétek?
Figyelt kérdés
a lányunk egy hete jött össze egy fiúval és előállt azzal az ötlettel, hogy jöjjön le a fiú hozzánk a nyaralónkba, mert hiányzik neki a srác és vele szeretne lenni2019. aug. 9. 09:21
21/26 anonim válasza:
Megengedném.
Lányom egyébként 3 hetes kapcsolatát hozta haza karácsonykor 2014-ben. Azóta együtt, és 2 éve már a férje, szóval sokszor az sem jelent semmit, hogy csak pár hetes a kapcsolat.
22/26 anonim válasza:
Nem engedném, egy hetet kibírnak, én családi körben szeretek nyaralni, pihenni. Ha ott lenne egy idegen, nem érezném jól magam se én se a férjem se a többi gyerekem. Ha több éves kapcsolatról lenne szó, az más.
23/26 anonim válasza:
Oké, “már” egy éve ismeri... és ti ismeritek? Ha számomra vadidegen lenne a srác, akkor nem engedném, elég fura lenne kapásból 1-(2-3...?) hétre összezárva ismerkedni... amúgy meg szerintem a fiúnak is kellemetlen lenne.
Ha ismerném, az megint más, viszonytól/helyzettől függően akkor jöjjön nyugodtan, ha akar.
24/26 A kérdező kommentje:
egy hétvégére jönne
2019. aug. 9. 18:28
25/26 anonim válasza:
Ha nem a srác jön, akkor a lányod megy. Melyik a jobb?
26/26 anonim válasza:
Ne engedd! Nyílván szexelni akarnak. Te leszel a bunkó, de hidd el, nem lesz jó. 1 hét nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!