Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez nem lenne...

Szerintetek ez nem lenne korai? Ti megengednétek?

Figyelt kérdés
a lányunk egy hete jött össze egy fiúval és előállt azzal az ötlettel, hogy jöjjön le a fiú hozzánk a nyaralónkba, mert hiányzik neki a srác és vele szeretne lenni
2019. aug. 9. 09:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%

Persze hogy volt. És? A randi nem kapcsolat....

2019. aug. 9. 10:05
 12/26 anonim ***** válasza:
61%

10#

nem védem a 9#es hozzászolólót, de ha egy buliban ismerkedünk meg, sem mondom azt 1 hónap után, hogy na, egy hete járunk már, mert az még mindig nagyon kevés idő, nem ismerem. persze más ha minden nap talizunk mióta ismerjük egymást, de ez elég lehetetlen manapság.

2019. aug. 9. 10:06
 13/26 anonim ***** válasza:
28%
Ah, értem. Ha hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap is randiztok, akkor nem vagytok kapcsolatban. Mikor lesztek? Ha megkéri a kezed?
2019. aug. 9. 10:07
 14/26 anonim ***** válasza:
82%

Az ismerkedés az ismerkedés. A kapcsolat meg kapcsolat. Nem is értem mit nem értesz...

2019. aug. 9. 10:11
 15/26 anonim ***** válasza:
23%
Magyarázd el kerelek: tegyük fel hétfőn Pisti meghív kávézni. Tetszik neked, tehát elmész vele. Haza kísér, olyan A hangulat, csókolóztok, megbeszélitek hogy szerdán találkoztok. Na, kedden felhív a Jani, akinszinten tetszik neked, higy menjetek aznap este pizzazni. Ezekszerint te elmész, hiszen nem vagy kapcsolatban, csak ismerkedsz. Szerdán akkor megint Jani ugye. Belefér meg a heten Józsi és Bela is az ismerkedésbe? Vagy ahogy van ez?
2019. aug. 9. 10:16
 16/26 anonim ***** válasza:
83%

Tényleg ennyire értetlen vagy, vagy csak unatkozol?

- miért kéne első találkozáskor egymás manduláját nyalogatni?

- miért kéne egyszerre több pasival randizni?

Komolyan ennyire elképzelhetetlen az, amit úgy általában a normális emberek csinálnak? (Találkozol Pistivel, elhív randizni, randizgattok-beszélgettek egy darabig, x randi után megjelenik a testiség, csók, stb, majd kimondjátok, hogy ez egy kapcsolat)

Vagy mi pl mint írtam, megismerkedtünk, egyre jobb haverok lettünk, aztán legjobb barátok, aztán egyre inkább elkezdtünk kettesben találkozni, egyre több lett a fizikai kontakt, először csak apróbb érintések, aztán megcsókolt, rá pár napra tisztáztuk, hogy akkor kostantól ezt kapcsolatnak számítjuk. Wow. Atomfizika. :D

Az meg nekem sose volt prioritás, hogy mindenkivel randizgassak, éltem az életem, néha (lsd előző komment, konkrétan 3-szor) egy konkrét pasi felkeltette az érdeklődésem, akkor vele szép lassan több lett a dologból, és addigra csak ő érdekelt, hiszen azért kezdtem vele komolyabban randizni, mert konkrétan ő érdekel...

Esküszöm nem értem, mit nem értesz...

2019. aug. 9. 10:27
 17/26 anonim ***** válasza:
81%

És akkor ha a második randi nem sikerült jól, akkor az "szakítás"? :D Sok értelme van. :DDD

2019. aug. 9. 10:34
 18/26 anonim ***** válasza:
77%

Ok, funkcionális analfabétákkal értelmetlen tovább vitatkozni.

Erre a választ konkrétan leírtam az imént, ott megtalálod.

Szép napot!

2019. aug. 9. 10:40
 19/26 anonim ***** válasza:
63%

én megengedném, tekintve hogy viszonylag régebb óta ismeri, és már nagykorú.

(#19, veled értek egyet. szerintem is kell idő, amíg 'kialakul' a kapcsolat, ami egy ismerkedős fázist követ. :D elvégre meg kell ismerned előtte, senki sem jön össze kvázi ismeretlennel.)

2019. aug. 9. 11:01
 20/26 anonim ***** válasza:
67%

Persze, hogy jöhetne.

Csinálnék kaját neki is, együtt pecaznank 3-an,ha szeretné O is.

Istenem...

2019. aug. 9. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!