Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámék miért nem engedik a...

Anyámék miért nem engedik a külön szobát?

Figyelt kérdés

Nyár elején összevesztem apám nőjével és ezért hazaköltöztem anyámhoz. Apámnál saját szobám volt. Azt gondoltam a nővéreim régi szobáját megkaphatom. Ehelyett a 6 éves húgommal kell egy szobában legyek. Valami olyasmit magyaráztak, hogy azt vendégszobának akarják megtartani, meg sose lehet tudni valamelyik nővérem nem jön-e vissza.

Nem értem miért nem lehet az én szobám és nem hiszem, hogy az igazat mondták. Szülők ti mikor tennétek a gimis lányotok egy szobába egy sulit épp csak kezdővel?

17/L

2019. aug. 9. 00:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
95%
Vagy még lehetsz kollégista is 3 kortársaddal 😊
2019. aug. 9. 22:08
 22/25 A kérdező kommentje:

Nem raktak ki. ÉN akartam eljönni. Elegem volt, mindenért szóltak (segítsek, takarítsak, hogy néz ki a szobám, miért nem tolom vissza a széket, miért ettem meg egy egész doboz müzlit stb.), anyámmal jól kijövök gondoltam itt minden rendben lesz. (Válás óta apánál laktam.)

Nem volt itt sose külön szobám. A nővéreimnek is egy közös szobájuk volt, pár hónapja elzavarta őket anyukám, mert nagyon sok gond volt velük és mert már felnőttek, nem tanultak. Én tanulok.

Köszönöm a normális válaszokat. Senkit nem pontozok.

2019. aug. 9. 22:35
 23/25 anonim ***** válasza:
96%

"segítsek, takarítsak, hogy néz ki a szobám, miért nem tolom vissza a széket,"

Elég gáz, hogy ezek miatt szólni kell.

2019. aug. 10. 06:30
 24/25 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk ezek alap dolgok, szomorú, hogy 17 évesen neked ez nem világos.
2019. aug. 10. 08:14
 25/25 anonim ***** válasza:
95%

"mindenért szóltak (segítsek, takarítsak, hogy néz ki a szobám, miért nem tolom vissza a széket, miért ettem meg egy egész doboz müzlit stb.)"

Valahogy sejthető volt, hogy te is eljátszottad a meg nem értett hercegnőt, és a családod meg nem vette tudomásul, hogy az ő dolguk csak annyi lenne, hogy alázattal kiszolgáljanak.

Borzasztó amikor nem értik meg ezek a -családtagoknak nevezett- "háziszolgák", hogy neked az egész napos szelfizés meg a fészbókozás mellett már nem jut időd még a háztartásra is. Örüljenek, ha leereszkedsz hozzájuk...

2019. aug. 10. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!