Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámék miért nem engedik a...

Anyámék miért nem engedik a külön szobát?

Figyelt kérdés

Nyár elején összevesztem apám nőjével és ezért hazaköltöztem anyámhoz. Apámnál saját szobám volt. Azt gondoltam a nővéreim régi szobáját megkaphatom. Ehelyett a 6 éves húgommal kell egy szobában legyek. Valami olyasmit magyaráztak, hogy azt vendégszobának akarják megtartani, meg sose lehet tudni valamelyik nővérem nem jön-e vissza.

Nem értem miért nem lehet az én szobám és nem hiszem, hogy az igazat mondták. Szülők ti mikor tennétek a gimis lányotok egy szobába egy sulit épp csak kezdővel?

17/L

2019. aug. 9. 00:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ez elég gáz. Most miért érdeke anyukádnak elvárni, hogy mindketten elfogadjátok ezt a helyzetet a húgoddal? Gondolom ő is megvolt egyedül, neked meg 17 éves fejjel érthetően nem ez volt az igényed... vendégszoba...hányan laknak olyan körülmények között, hogy az is legyen? Ez egy vicc. Ha a nővéred haza akar költözni, akkor majd kitaláltok valamit. Ha vendég jön, akkor is. De addig igazán lehetne a saját szobád.
2019. aug. 9. 01:23
 2/25 anonim ***** válasza:
77%

Szóval. Apádnál éltél, de hazaköltöztél anyádhoz. Tehát nem először élsz nála. Kérted, hogy megkaphasd valamelyik nővéred szobáját, amit elutasítottak. Az indok az volt, hogy ki tudja, lehet visszaköltöznek, és vendégszobának akarják.

A kérdéseim:

- Ha már éltél ott, kellett hogy legyen saját szobád. De ha volt saját szobád, azt miért nem tartották fent, hátha visszamész, vagy miért nem hagyták meg vendégszobának?

- Ha már vendégszoba... Annyi "idegen" jár oda akár aludni is, hogy ezért megéri összezárni két testvért, akik a korkülönbség miatt nem fogják ezt bírni?

- Nem lett volna egyszerűbb békülni apád nőjével nyár elején?

Az én meglátásom az, hogy ezt szánják neked mint büntetés, amiért apáddal éltél egy ideig.

2019. aug. 9. 02:00
 3/25 anonim ***** válasza:
88%
Mindegy, hogy mi mit tennénk, a te anyukád nem a mi döntésünket veszi figyelembe.
2019. aug. 9. 06:07
 4/25 anonim ***** válasza:
62%

Első válaszoló nem lehet, hogx mikor az apjához költözött még nem volt testvére, és az volt az ő szobája?

Kérdező: kérdezd meg anyádat, hogy oké hogy a nővéreid visszajön, de az miért nen érdekli ha te.

Én azt csinálnám hogx direkt éjjel is tanulnék hátha észreveszik hogy nem oké így.. De lehet ettől csak te jársz rosszul.. Nem ismerem anyukád.

2019. aug. 9. 06:32
 5/25 anonim ***** válasza:
77%
Ha jellemző rád az ide-oda költözés, ha éppen valamelyik szülőddel nem jössz ki, akkor érthető anyukád reakciója.
2019. aug. 9. 06:37
 6/25 anonim ***** válasza:
66%
Egyetértek a #5ös válaszolóval,de az tényleg érdekes,hogyha már laktál ott akkor a te szobád miért nem lett megtartva mint a nővéredé.
2019. aug. 9. 09:02
 7/25 anonim ***** válasza:
73%

Sosem értettem ezt a logikát.

Amíg nem jön haza senki,miért ne használhatná más a szobát?

Ha visszajön valaki majd újratárgyaljátok.

2019. aug. 9. 09:04
 8/25 anonim ***** válasza:
30%

Elmehet apád nője a pics@ba. Elüldözni a gyereket. Undorító.

Anyádat nem értem. Talán büntetni akar.

2019. aug. 9. 09:26
 9/25 anonim ***** válasza:
71%

8!

Mert egyb17 éves kamasz az maga a földre szállt kisangyal és élő nem fordulhat hogy olyan bunko volt az apja párjával, hogy konkrétan az apja tette ki...

2019. aug. 9. 09:53
 10/25 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem csak azt akarja, hogy ne érezd magad jól ott és költözz vissza apádhoz.
2019. aug. 9. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!