Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek érthető, hogy...

Szerintetek érthető, hogy maradnék itthon?

Figyelt kérdés

A szüleim elmennek a hétvégére kirándulni a család többi részével, de most én maradnék itthon. Eddig mindenfele voltam velük, most viszont van barátnőm, és szeretnék vele kettesben lenni, barátokat áthívni, (van amelyikőjük nem is volt még nálunk) na nem nagy bulit csapni csak értitek.

Szerintetek ezt meg fogják érteni?

22/F

2019. aug. 8. 09:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
HA nem írta volna ki a korát, azt gondoltam volna, hogy általános iskolás vagy maximum 9-10-edikes.
2019. aug. 8. 23:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Az hogy valaki otthon lakik vagy sem egyáltalán nem kortól függ, kicsit tájékozatlanok vagytok, de térjünk vissza a kérdésre válaszolva, vagy megértik vagy nem de én a helyedben a szüleimtől kérdezném meg hogy a későbbiekben ne legyen ebből vita.
2019. aug. 9. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!