Lenné egy programom magàn cèlu de lànyom 17 èves mindenhova velem jönne mit mondják neki most nem tud?
Ez 17 hónapos korban lenne normális, nem 17 évesen.
Te nevelted ilyenné, nézz szembe azzal, hogy teljesen abnormális gyereket neveltél belőle.
Valami nagyon nincs rendben a lányod lelki világával, ha 17 évesen nem örül egy kis én-időnek, amíg te elmész otthonról a saját dolgodra. Én emlékszem, mindig vártam, hogy a szüleim egyedül hagyjanak otthon és filmezhessek, zenét hallgathassak, beülhessek a fürdőkádba, kipróbálhassak új sminktechnikákat.
Az oké, hogy szeret téged és a barátnőjének tart (bár én ezt személy szerint nem tartom túl helyes dolognak egy szülő-gyerek viszony esetén), de ez a ragaszkodás ennyi idősen már beteges. Aztán lehet, hogy megsejtette, hogy egy férfival találkozol (ez csak spekuláció, mert nem árultad el, hova mész), és most megpróbál téged magához láncolni, hogy nehogy hárman legyetek és ne csak vele foglalkozz. Akkor viszont nem sajnálnivaló, hanem önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!