Én csak akkor tenném, ha legalább egy szülő ott lesz, amúgy nem. 32/F
2019. aug. 3. 20:33
2/32 anonim válasza:
Nem. És az elsővel értek egyet.
2019. aug. 3. 20:36
3/32 anonim válasza:
Nem.
2019. aug. 3. 20:40
4/32 anonim válasza:
Csakis nappal, és csak akkor, ha biztosan van úszómester a környéken.
2019. aug. 3. 20:42
5/32 anonim válasza:
Nem. Egy érettebb felfogású középiskolást (14-15) viszont már igen, de csak ha csoportosan mennek.
2019. aug. 3. 20:43
6/32 anonim válasza:
A strandra biztosan nem. A mi szüleink elég engedékenyek voltak már kiskorunktól kezdve ha arról volt szó, hogy elmentünk valamerre játszani, de strandra ők se engedtek. Az túl kockázatos szülői felügyelet nélkül. A vízben akkor is történhetnek balesetek ha odafigyel az ember, és nem csak gyerekekkel.
2019. aug. 3. 20:58
7/32 anonim válasza:
Biztos, hogy nem!
Most nem azért, de engem 12 évesen a medencében nyaggatott egy pedofil, alig tudtam szabadulni tőle, pedig a szüleim is a strandon voltak.
Mire kivergődtem és szóltam nekik, addigra eltűnt.
2019. aug. 3. 21:19
8/32 anonim válasza:
Itt a gyakoris szülőket kérdezem, azért a wc-re kiengeditek egyedül a gyereket?
És akkor megy a csodálkozás, hogy milyen kib_szott életképtelenek a mai fiatalok. Mondom ezt úgy, hogy én is "mai fiatal" vagyok. Az én korosztályom a mostani huszonévesek is borzasztóak, szóval bele se merek gondolni milyenek lesznek a mostani tizenévesek akiknek még a s_ggét is anyu törli.
2019. aug. 3. 21:32
9/32 anonim válasza:
Szerintem el lehet engedni. A strandon sok felnőtt van, és azért az emberek túlnyomó többsége normális. Amitől óvni kell őket, az az éjszakai élet, és a viszonylag elhagyatott helyek, rosszabb környékek.
Vannak helyek, ahol az ennyi idős srácokhoz már hozzá van nőve a Kalasnyikovjuk...
2019. aug. 3. 21:32
10/32 anonim válasza:
Ha rendesen tud úszni, én elengedném. Ha elkíséri a szülő, akkor sem lehet mindig a sarkában, baleset viszont akármikor történhet. Annyit kérnék, hogy ha reggeltől estig kint van, akkor azért írjon vagy hívjon fel 1-2x, hogy minden rendben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!