Szülők! Fizetnétek nyáron a gyereketek lakhatásáért, hogy ő tudjon tanfolyamra járni, dolgozni, önkénteskedni?
Ha rendesen tanul, tudom, hogy elcseszi az életét, lustálkodik, nekem meg van rá pénzem, akkor igen.
Persze nem lesz ilyen, mert nem lesz rá pénzem.
Én is kis faluban élek, ahol SEMMI nincs.
Könnyen beszélnek azok, akik nem ilyen helyen élnek.
Nálunk NINCS KOCSMA, sem orvos, sem patika, sem templom.
2 picike bolt van, ami családi vállakozás, nagycsalád mindkettő, anyuka vagy a lány van a pultban, de más alkalmazott be sem férne, olyan pici boltok.
Nálunk NINCS SZÓRÓLAP, mivel nincs mit reklámozni. Ezer évben egyszer jön valami szóróanyag, amit igenis a postás hoz ki, szóval vannak ilyen helyek, hiába írta valaki, hogy nincsenek.
A közlekedésünk katasztrófa, most hétvége van, 3-4 óránként jön egy busz, ha bemész a megyeszékhelyre és valami oknál fogva lekésed, akkor elég gáz.
Nő vagyok, havi 1 millióért sem dolgoznék kocsmában, és nem, nem azért, mert büdös a munka. Részeg, alkoholista vén majmok ne fogdossanak, ne csorgassák a nyálukat, egyszerűen csak NE.
Itt sincs egy deka gyerekfelügyelet sem.
És semmi egyéb sem. Még mezőgazdasági munka sem.
Bemegy takarítani az anyaotthonba, mert ez így működik, és szerinted nem fogják elhajtani? Hát nagyon tévedsz.
Szeretnél beszólogatni, mert az nagyon megy, de valójában fogalmad sincs az egészről.
Még egy legalja takarítónak is végzettség kell, mert veszélyes anyagokkal dolgozik!
8 általánost végzett emberek tanulják tanfolyamokon, hogy mit mivel nem szabad használni, mérgezéseknek mik a tünetei, stb.
Nem alkalmaznák, ez egészen biztos. Vagy úgy gondoltad, hogy feketén? Mert ingyen, önkéntesként SEM csinálhat ilyet.
Egyébként az önkénteskedést is le kell papírozni, nem olyan egyszerű dolog ez! Nem mehet be társalogni egy ilyen helyre, mert nem engedik. Szerinted hányan próbálnak bejutni és kifosztani a lakókat pl egy idősotthonban?
Vagy ha bármelyik hely kap egy ellenőrzést, akkor mit mondanak, ki ez? Megalázzák, hogy nem is ismerik, biztos valami besurranó tolvaj? Nem mondhatják, hogy bejár dolgozni, mert se szerződés, se semmi.
Az önkénteskedéseket is komolyan le kell papírozni, pl egy köztéri ételosztásra is mindenféle engedély kell.
Teljesen normális dolog, hogy ez előfordul, nem kéne osztani a kérdezőt, csak azért, mert ti nem voltatok még ilyen helyzetben.
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy csak azok a dolgok léteznek, amikkel ők már valaha találkoztak.
Ha valaki mást mond, akkor biztos hazudik.
Ez nem vall valami magas IQ-ra.
Kérdező, tulajdonképpen nyár vége van, lassan kezdődik az egyetem. Ha eddig kibírtad, akkor már ezt a kis időt kibírod.
Én tudom, milyen unatkozni. Már minden filmet megnéztem, mindent elolvastam, ami érdekelt, kigazoltam a kertet, mostam, főztem, stb.
Pedig én dolgozom.
Netezek, de munkahelyen is tudok netezni, szóval ami érdekel, azt nap közben megnézem.
Tévézni nem szoktam, szóval én is unatkozom. Van ilyen. Egyszer majd hátha elmúlik.
Köszönöm ezt a végtelen tudatlan privát üzenetet :)
Csak hogy tudd, házas dolgozó, várandós nő vagyo, évek óta külön a szülőktől.
Csak mert nem értek egyet a baromságotokkal, a bérleti díj kérésetekkel, attól még nem kellene hülyeségeket kitalálni.
Soha nem kérnék semmit a gyerekemtől. Mindenki undorító a szememben, akinek ehhez a mocsokhoz van pofája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!