Szülők! Fizetnétek nyáron a gyereketek lakhatásáért, hogy ő tudjon tanfolyamra járni, dolgozni, önkénteskedni?
Kérdező, egész komolyan, leszarom a vergődésed, ha dolgozni akarnál vagy önkénteskedni vagy akár csak értelmesen elfoglalni magad, megtalálnád a módját.
Legalább ne legyél álszent, legalább magadnak valld be, hogy büdös a munka, önkénteskedni, nyelvet tanulni, olvasni stb meg nincs kedved. Persze, ha a bulizást fizetné anyu és apu, ahhoz lenne kedved.
Nincs ezzel semmi baj, csak ne legyél képmutató, álszent hülye!
Senki sem utasította el az onkenteskedest. Azt utasított a el mindenki, hogy a kérdező lakhatását egy másik városban, vagy az oda vissza utazását fizesse a szülő az önkényeskedni kívánó felnőtt gyerekenek. Önkényeskedni bárhol lehet. Gyermekkórház vagy kutyamenhely nyilván nincs mindenütt, de idős ember, vagy fogyatékos, aki segítségre szorul igen. Persze nekik segiteni ciki, csak a meno helyen végzett önkéntes munka számít. Én pl abszolút ciki vagyok ezen a téren, mert hetente egyszer időseknek kínálok kávét egy oregek otthonaban.
Nem kell kocsmában dolgozni, csupán azért írtam, mert az mindenütt van. A legkisebb faluban is egészen biztosan van minimum egy.
De mostmar komolyan nagyon érdekelne a varos neve, ahol kérdezőnk él, ahol csak idősek és gyerekek élnek. Mondjuk az is érdekes, hogy a gyerekek higy lesznek, ha csak idősek vannak, ugye....
El tudom képzelni, hogy bármelyik intézménybe elmész, hogy szeretnél ingyen takarítani, és elzavarnak.....
..... ja, nem.
"Nálunk is van idősek otthona, anyaotthon, kisebbségi közösségek"
Akkor ez még véletlenül se kisváros. Amúgy próbáltad már?
-Jo napot kívánok, Kis Béla vagyok, másodéves a Mindentudó egyetemen, okoska szakon. Szeretnek a nyariszunetben onkentes munkat vegezni es arra gondoltam, hogy talan onoknel lenne ra lehetoseg. Tudnek segiteni pl az étkezéséknél, takarításnál, esetleg sétálni menni a lakokkal, vagy csak beszélgetni, tarsasozni azokkal, akik maganyosak. Tudnánk erről esetleg személyesen is beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!