Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ingyenélő és...

Szerintetek ingyenélő és lusta vagyok, hogy nem bírom a napi 10-12-14 órás fizikai munkát?

Figyelt kérdés

Bocs kicsit zavartan írok.

Anyukámnak van mezőgazdasági kisvállalkozása, nevelőapám leesett lábról nem tud dolgozni. napi 10-12, de van ,hogy 14 órákat is végignyomom a nap, reggel 4kor kellek tehénfejés, 7 óráig van velük dolgog, utána egész nap minden nap más feladat 16 óráig, majd fejés 20 óráig, este 21 kor fekvés. Van ,hogy piacon árulok, betakarmányolunk.

Egyetemre járok, halasztok 1 évet, majd nevelőapámat megműtik. Anyukám arra ,hogy kivagyok fáradt vagyok ez 1,5 hónapja megy ez így, azt mondta, ez azért van lusta petyhüdt vagyok, nincs állóképességem, petyhüdt sz@r vagyok, városi penyagép, semmirekellő lettem. Mi lesz, majd ,hogy ha munkahely 8 órája mellett majd napi 4-5 órja mellett maszekolok.

Anyának előadtam, hogy munkahelyen van szabadnap például, nem mindennapos munka, van szabadság stb, erre azt mnodta, lusta disznók véleménye nem érdekel.

2019. júl. 31. 15:18
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
22%
Ez a nem szokta a ".igány a szántást" eset, ilyen a mezőgazdasági munka.
2019. júl. 31. 15:24
 2/28 anonim ***** válasza:
71%

Anyád hülye. Hagyd ott a pereputtyod, oldják meg az életüket és a munkájukat. MÁS MEGOLDÁS NINCS!!! Mielőtt a kifogásokkal jössz. Vagy csinálod így tovább vagy elköltözöl

és éled a saját életed.

2019. júl. 31. 15:24
 3/28 anonim ***** válasza:
83%
Anyad csak egy tipikus bunkó paraszt, egy mérgező szülő, akinek hiba gyereket vallalni. Ne torodj vele. Nem mindenkinek valo, sot seninek sem szabadna az egesz napjat vegig dolgozni. Igaz, vannak sokkal nehezebb es rosszabb munkák annal amit te otthon csinalsz az allat tartas körül. De eleve az hülyeség hogy mi lesz ha a 8 oras munka mellett majd 4-5 órát maszekolsz. Semmi, mi lenne, mivel az emberek nagyon nagy resze nem is csinal ilyet. Ledolgozza az óráját max délután négyig es takarodik haza. Szal anyad egy boszorkany, hagyd a fenébe.
2019. júl. 31. 15:27
 4/28 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindenki való mezőgazdasàgi munkàra. Vegyen fel embert.
2019. júl. 31. 15:28
 5/28 anonim ***** válasza:
54%
Anyukád és a nevelőapad munkabirasahoz kepest igen, lusta disznó vagy. Az átlag emberéhez képest nem, de ezzel nyilvánvalóan te is tisztában vagy.
2019. júl. 31. 15:31
 6/28 acelsziv ***** válasza:
30%
Majd hozzászoksz.
2019. júl. 31. 15:40
 7/28 anonim ***** válasza:
66%
"városi penyagép" Mit jelent? Jol hangzik, de van valami értelme?
2019. júl. 31. 15:41
 8/28 anonim ***** válasza:
88%
Az a munka napi szinten nagyon sok. Anyádéknak ez a boldogság minden bizonnyal. Majd 60 évesen néznek is ki vagy 100-nak. Majd nyögik idővel.
2019. júl. 31. 15:55
 9/28 anonim ***** válasza:
27%
Egyetemre jársz, és hibásan írsz. Ez így nem jön össze. Kamu az egész.
2019. júl. 31. 16:01
 10/28 A kérdező kommentje:
Anyukámnak ínszalagszakdása van, alig tud menni, erre mit mond, gyere ablakot takarítani én már nem tudok, neked kell csinálni. Orvos mondta, pihentetni kell anya lábát, anya erre okosabb vagyok egy orvosnál, kussoljak. Nézzétek az ,hogy dolgozni kell , részben picit zavar, de inkább az ,hogy én vagyok többször a béna, hogy lehetek lusta, anyukám amikor van 3 óra amikor pihenhetnénk egyből takarítanod kell kisfiam, mondom anya alig élek, erre ő lusta disznó.
2019. júl. 31. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!