Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti elvinnétek egy "2 órás"...

Ti elvinnétek egy "2 órás" randira anyátokat 650 kmre?

Figyelt kérdés
Édesanyám megismerkedett a neten egy fickóval aki 650 kmre lakik tőlünk Romániába. Van egy másfél éves lányunk és mi is mennénk vele a párommal. Én nem nagyon szeretném, a kislányommal amúgy sem bírjuk a hosszú utat kB 7 óra az út, reggel 5kor indulna és este 11re szeretne haza érni, legalábbis így tervezi.
2019. márc. 17. 20:47
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
96%
Őszintén? Ha a pasi szeretne vele találkozni, akkor jöjjön ő anyukádhoz.. nem mennék az biztos..
2019. márc. 17. 20:51
 2/47 anonim ***** válasza:
94%

Miert nem megy el a ficko hozza? Egyaltalan miert kell anyadat kisergetni?

En biztos nem vinnem el.

Oldjak meg feluton, utazon a csavo vagy anyukad mehetne egyedul is.

2019. márc. 17. 20:51
 3/47 anonim ***** válasza:
92%
nem, jöjjön a férfi, ha akar valamit
2019. márc. 17. 20:53
 4/47 anonim ***** válasza:
34%
Én elvinném, de a férjemet otthon hagynám a gyerekkel
2019. márc. 17. 20:56
 5/47 anonim ***** válasza:
94%

Ha már ennyire egy gentleman, akkor legalább mindketten menjenek.

Pl. Két hely között talalkozzatok, és leredukalodik mindkettőjüknek az utazási idő.

2019. márc. 17. 20:59
 6/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen én is hasonlóan gondolkodom, de mikor említem neki akkor látom hogy magába "zuhan "aztán csak én fogok ebből kijönni rossznak hogy megakadályozom. Egyedül nem menne, ugye egyrészt az ismeretlen pasi miatt sem. Másrészt nem olyan a felfedezői képessége, ha elmegyünk pl enni soha nem kérki semmit, nem nagyon mer kommunikálni.

Mondtam jöjjön a férfi, kimegyünk elé a vasútállomásra intézek neki panziót beviszem édesanyámat abba a 3napba a 25 kmre lévő városba ahol tartózkodna és kész. De több az utazás mint az ott eltöltött idő. Ráadásul a gyereknek igénye van enni kell adni, aludni pelenkázni és megfelelő igények mellett nem csak a kocsiba és slussz. Különben sem szeret egy helyben ülni néha 25 perces út is katasztrófa aztán borulnak a napirend. Költséges is lenne. Az autóba nő a km meg azért 4 ember fáradna egy pasi kedvéért... A férfinek ezerszer könnyebb.

2019. márc. 17. 21:00
 7/47 anonim ***** válasza:
92%

Ezt ìgy nem.

Max ha kiveszünk ott valami szállást, és nyaralunk egyet, akkor esetleg.

De jöjjön a pasi egyedül.

2019. márc. 17. 21:03
 8/47 anonim ***** válasza:
95%
És ha foglalnátok szállást? Egy hétvégi kirándulásnak tök jó lehetne és nem kéne egész nap úton lenni. Amíg édesanyád randizik addig ti csináljatok valamit a családdal a közelben. Így máris nem csak a pasiról meg anyukádról szólna minden, hanem nektek is lenne egy jó kis közös programotok. Vagy ha tudtok szabadságot kivenni akkor menjetek több napra. Anyukád így lehetne több időt a pasival és nektek is kényelmesebb lenne.
2019. márc. 17. 21:04
 9/47 anonim ***** válasza:
91%
Ebből így miylen kapcsolat lenne? bvagy hogyan lenne az?
2019. márc. 17. 21:06
 10/47 anonim ***** válasza:
88%
Gaz.. en turira nem vinnem jojjon csak a pasi anya meg nyugodtan besertodhet. Raadasul mi van ha kiderul hogy nem is akarnak egymastol semmit vagy nem ugy alakul akkor egy folosleges kor volt ez is. Maximum ugy vinnem en is hogy nyaralassal egybekotve de igy ennek nincs ertelme 2 ora erejeig.
2019. márc. 17. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!