Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvinnétek a lányotokat?

Elvinnétek a lányotokat?

Figyelt kérdés
A lányotok megismerkedett egy fiúval az interneten elindult köztük egy barátság amikor találkoztak személyesen egymásba szerettek azóta a fiú rengeteget jelent a lányotoknak.Viszont az a bökkenő,hogy a fiú messze lakik a lányotoktól.A lányotok nagyon beleszeretett a fiúba annyira,hogyha összevesznek akkor a lányotok napokig kivan. Lelkileg rá ment a fiú hiányára a lányotok ezért találkozni akar vele és megakarja vele beszélni a dolgaikat.Ha szakítanak a talival jobban letudná zárni a lányotok a vele való kapcsolatot.Ti ez esetben elvinnétek a lányotokat vagy szerintetek lelki sérülten nem tenne jót neki a találkozó azzal aki miatt szomorú?
2018. febr. 23. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Én is interneten ismerkedtem meg a mostani baratommal,bár mi mar 3 éve együtt vagyunk.

Engem a szüleim az ismerkedésünk elején néhányszor elvittek hozzájuk pedig 100 km volt. Szetintem vidd el te is,nagyra fog becsülni a lányod es a bizalmat is erősíti irántad.

2018. febr. 23. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Elvinném.

Úgy legalább megismeritek a srácot, és még kapcsolat is lehet belőle.

Annyira irigylem a lányodat, hogy ilyen éretten kezeled a témát, és nem csak leüvöltöd, hogy "ne keseregj már egy netes srác miatt, aki bárkinek kiadhatja magát", hanem tényleg azt nézed, hogy neki mi a legjobb.

Mindenképp beszéljék meg.

22/N

2018. febr. 23. 22:26
 3/5 anonim válasza:
60%

Én is a neten ismerkedtem meg a barátommal, 10 hónapja vagyunk együtt és 360km van köztünk. Eleinte ő jött, majd a szüleim 2 hónap után elengedtek hozzá, bíznak benne és nagyon szeretik, pedig még nagykorú sem vagyok, és hagyják, hogy elmenjek, szóval szerintem nyugodtan vidd el, ismerkedjetek meg vele, jó is kisülhet belőle:)

16/L

2018. febr. 23. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a lány h nem tud önnáloan közlekedni?
2018. febr. 23. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Neki kéne eldönteni, hogy akar-e találkozni az illetővel és megbeszélni a dolgaikat, nem neked. Ez már nagyon durván beledumálás a lányod dolgaiba és nagyon kontrollálni akarod ezt, de ez így nem frankó.

Maximum beszélgethetsz vele ezekről, de ha nem magától jön rá bármire is, és ha még úgy is fest majd a dolog, még neki is, hogy jó döntés volt, akkor is baromira zavarni fogja belül, hogy mi van ha nem.... mert nem az övé volt a döntés, hanem a tiéd.... így és ezzel a hozzáállással baromira megutáltathatod magadat a lányoddal, plussz ezzel csak döntésképtelenebb lesz a lányod.

És miért neked kell elvinni, miért nem tud utazni?

De ha még valami okból kifolyólag esetleg nem tudna utazni önállóan, el nem tudom képzelni miért... akkor is Neki kell eldöntenie, hogy akar-e találkozni és megbeszélni a dolgokat vele, ha pedig neked fontos a lányod, akkor elfogadod a döntését, nem pedig hátráltatod és áskálódsz és kontrollálni próbálgatod ilyen-olyan ürügyekkel, hanem támogatod, vagy elfogadod a döntését akkor is, ha nem értesz vele egyet.

És tök jó, hogy te annyira nagyon okosnak képzeled magadat, hogy még azt is tudod, hogy mikor kéne nekik beszélniük, szakítaniuk, vagy bármit... (jóhogynem abba is beleszólnál, hogy konkrétan mit beszéljenek... bár a fentiekből azt érzem, hogy még ez se éreznéd problémának...), de ez brutálisan gáz.

És mégis hány éves? 13? Vagy több? És mekkora az a távolság?

Talán beszélgetnetek kellene (beszélgetés nem egyenlő azzal, hogy te csak mondod a magadét és ki akarod erőszakolni, hogy azt mondja-gondolja-tegye amit te látsz jónak...), nem pedig uralkodni felette, mert ez sehogy se vezet jóra.

2018. márc. 14. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!