Mi történik akkor ha az alperes aki az apa nem megy el a gyermekelhelyezési perre?
A látogatásra nem lehet kötelezni, ha nem érdekli a gyerek, akkor nem érdekli.
Gondolom nem is akarta, anyuka egyedül döntötte el, hogy teherbe esik.
A felelősség természetesen az övé, de számomra alap, hogy egy gyermeket ketten vállaljanak, ketten döntsenek a sorsáról, márpedig itt úgy tűnik, nem ez történt.
Becsúszott, besikerült gyerek, ilyenkor nem értem, miért várja el a másik fél a látogatást.
El kell fogadni, hogy az illető nem akart gyereket.
Vagy azt hiszik ilyenkor, hogy majd ha meglátják, feléled bennük az apai ösztön?
Miféle dolog ez, KICSIKARNI a tartásdíjat így egy emberből, hogy egyedül döntötte el a másik, hogy megtartja?
Lehet a férfi azért nem akarta, mert tudta, hogy nem tudná tisztességesen felnevelni.
Ezek az alkalmi munkák bejelentett munkák?
Ha igen, néznek egy átlag jövedelmet, annak 15-20%-ában határozzák meg a tartásdíjat.
Ha nem erről van szó, akkor a minimum összeg 15000 Ft.
"anyuka egyedül döntötte el, hogy teherbe esik"
Tudjuk, apuka ott se volt. Idióta.
NYilván érted, hogy értettem, csak kötekedni akartál.
Az idióta te vagy.
Apuka ott volt, mint ÍRTAM, a felelősség az övé is.
Ezért fog fizetni.
de megtartani valószínüleg ő nem akarta, hiszen nincs ott, nem érdekli, a pénzt is kicsikarni kell tőle.
te idióta.
Ertem.
Mondjuk trogerekkel nem kell szexelni.
Nyilván csak a gyerek születése után lett alkoholista tróger....
Mindegy. Ahogy már írtam, ha nem jelenik meg ket lehetoseg van, a bírón múlik melyiket lépi meg.
Tartásdíjat, ha nincs fix, igazolhato jovedelem a mindenkori minimálbér alapján állapítanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!