Gyermekelhelyezesi pernel lehetseges ha az egyiket "elveszitem"a masikat attol még én "nyerem"? Vagy a masik perben figyelembe veszik a masik parhuzamban született döntést és az alapjan dontenek? Az egyikben felperes vagyok, a masikban alperes.
Mi az, hogy KÉT gyerekelhelyezési perben vagy résztvevö?
Ha ugyanazokról a gyerekekröl van szó, akkor csak az egyik perben döntenek róluk, ha két különbözö családról van szó, akkor meg semmi köze a két témának egymáshoz.
Nem ugyanazok a gyerekek, nem egy per van hanem 2.
Bocsi,az előzőben felreirt a telefonom, atvaltott angol nyelvre miközben küldtem a valaszt.
Ezek szerint két kapcsolatban vannak gyerekek?
A kettö egymástól függetlenül zajlik akkor, és léynegtelen, hogy a másik perben milyen döntés keletkezik.
Koszi a valaszokat!
Akkor ha jol ertem ha az egyikben ugy dontottek a masik szulovel lesz a gyerek a masik perben a masik gyerek elhelyezeset nem alapozhatjak a masik per vegeredmenyere?
Nem, mert minden esetben az adott kapcsolaton belül vizsgálják, hogy a gyereknek melyik szülönél van jobb helye.
Például, ha az egyik kapcsoaltban eddig a gyereket föleg az exed látta el, a másikban meg te, akkor jó esetben a gyerek marad azzal, akivel eddig is többet volt.
Tegnap jott a level amelyben meg a szakerto szerint sem kifogasolhato hogy figyelembeveszik a 2 per anyagait,a vegzest a masik perbol hiaba ''ket kulon csaladrol'' van szo.
A bironk az utobbi idoben tobb targyalast is d.u.ra irt ki,amire el is mondtam ott a legutobbi targyalason is ami napkozben volt,nem tudok megjelenni. A velem elo gyermekem meg nem akkora hogy delutantol estig magara hagyhassam,magammal vinni nem lehet mert a varoba sem johet meg be.segitsegem pedig nincs akire bizhatnam :(
a bironk szerint ez csak kifogas,pedig az anyagaim ismeretebol is tudja hogy nincs,nem el mar senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!