Van itt olyan, aki nem hasonlít senkire se a szűkebb családjából?
Van 2 nővérem, az egyikük szinte ugyanúgy néz ki, mint apánk (csak hosszú hajjal), a másikuk meg mint anyánk. Rám viszont minden rokon, ismerős azt mondja, hogy egyikükre se hasonlítok. Ráadásul elég késői gyerek is voltam és rengetegszer előfordult, hogy mentem a szüleimmel valahová és azt hitték, az unokájuk, vagy valami távolibb rokonuk vagyok. (Egyébként 101, hogy apám gyereke vagyok, mert ilyen jellegzetes, fura alakú lábfeje van és azt bezzeg örököltem tőle, szóval elég "jó móka" a cipővásárlás :"D)
Múltkor itt volt pár rokonunk és anyámmal ott beszélgettek és arra jutottak, hogy én szinte teljesen ugyanúgy nézek ki, mint az anyám egyik nővérének a lánya. Személyiségre meg inkább egy másik nővérére hasonlítok.
Van köztetek, vagy az ismerősi körötökben ilyen, aki egyáltalán nem hasonlít a szüleire, testvéreire (pedig nem örökbefogadott/másik férfi gyereke)?
Anyu és apu is sötét hajú, én vörös hajú lettem. Amíg pici voltam, egészen világos, szőkés-vörös volt, és az Istennek nem értettem, ez hogy lehetséges. Aztán láttam a tv-ben, hogy a sztárok fogadnak örökbe gyerekeket, szent meggyőződésem volt, hogy engem is örökbe fogadtak, még sírtam is miatta :D Akkor nyugodtam csak meg, mikor megmutatták a szülés után készült fotókat.
Személyiség szempontjából viszont teljesen apukám vagyok, még az írásképünket is alig lehet megkülönböztetni.
Furák ezek a gének, nem mindig a gyerek előtti közvetlen generáció lesz a domináns, ez már csak ilyen. Mellesleg az öcsém meg szőke, kék szemű, azt sem tudom hogy hozták össze, de már meg sem lepődöm :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!