Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Apám molesztált gyerekkoromban...

Apám molesztált gyerekkoromban, jó lenne megakadályozni, hogy az új felesége unokáival is megtegye. Szerintetek fel tudom jelenteni valahol ezt az ocsmányparádé bandát?

Figyelt kérdés
30 év után én magam miatt nem fogok pereskedni, de elgondolkodtam azon, hogy legalább a gyámügyet be kéne vonni, hogy figyeljenek kicsit a családra... szerintetek van ennek értelme, vagy úgysem foglalkozak ilyesmivel? Az asszony ignorálja, amikor szólok neki. Az ő gyerekei is, szó nélkül letiltanak ha írok. Gondolom apuka hazudozott rólam, mert abban nagyon tehetséges (és persze nagyon fel van háborodva. :D ). Szóval lehet ezzel bármit csinálni, kell egyáltalán, vagy rendben van ez így, minden családban jobban szereti az asszony a farkat, mint az unokáját?
2019. jún. 19. 18:36
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
19:27 Köszi, majd meglátom. Mindenesetre tanulságos, hol tartunk. Lehet hogy elküldöm a linket a munkahelyükre, hogy megnyugodjanak. :D
2019. jún. 19. 19:36
 22/29 A kérdező kommentje:
19:29 Egyrészt, a mi családunkban nem volt szokás a kondáskarrier, szóval megkérnélek, hogy ezt a stílust ne engedd meg magadnak... valami igazad persze van, igen, hibáztunk, sosem kellett volna ezt a díszférget kivakarni a mocsokból. Azt hittük, majd megbecsüli magát, és hálás lesz... tévedtünk. Megbántuk, megfizettük az árát. Én speciel sokszorosan. A téma még mindig arról szól, aki most éli a gyerekkorát, és ki tudja mennyire nyugalmasan. Senki, csak ő.
2019. jún. 19. 19:39
 23/29 anonim ***** válasza:
39%
Legfeljebb ha sikerul valahogy kiszedned belole hogy mit tett veled anno,es felvenni telefonon a beszelgetest.Nekem csak igy sikerult bizonyitanom egy nagyon szomoru dolgot
2019. jún. 19. 21:49
 24/29 anonim ***** válasza:
61%
A hozzájárulás nélküli felvétel bűncselekmény. Ha fel is használod bárhol, azonnal fel is jelent a sértett fél, téged pedig garantáltan elmarasztalnak érte. Bűncselekmény elkövetésében pedig nem kellene itt tanácsokat osztogatni, mert kitilthatnak érte.
2019. jún. 19. 21:56
 25/29 anonim ***** válasza:
76%

Amit tehetsz:

Felkeresed a területileg illetékes védőnőt, elmondod, mi történt veled, elmondod, hogy tisztában vagy azzal, hogy nem bizonyítható, de félsz attól, hogy más gyerekével is megteszi.

Szerintem amúgy a bogarat elültetted a szülők fülébe, ennyi pedig épp elég.

2019. jún. 19. 22:19
 26/29 anonim ***** válasza:
56%

A 87% tipikusan az a "én józanul-higgadtan ítélkezem" álszent, aki legjobban ordít és háborodik fel, ha vele negyed ennyi történne...nálunk is volt a családban ilyen eset, apuka azóta is vígan él, a két gyereke meg totál megnyomorítva. Jaa hogy akkor okosnak lenni, 5-6 éves gyerekként. 87% a legtöbb felnőtt sem tudja, mit tegyen, ha baja esik, nemhogy egy gyerek.

Komolyan mondom elképesztő..

2019. jún. 20. 00:23
 27/29 anonim ***** válasza:

Azt írtad, kivakartátok a mocsokból.

Akkor ezek szerint más is tudott a dologról? Az a felnőtt nem tudna szólni, igazolva téged?

2019. jún. 20. 08:04
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem fogsz sokra menni a válaszommal. Engem az eseted kapcsán az gondolkodtatott el, hogy mindennek következménye van. Majd apád is megbűnhődik. Anyám azt szokta mondani, hogy " Én nem állok bosszút, az élet majd megteszi helyettem." És lám, annak is következménye van, hogy te annó hallgattál erről. Nézd, nem tudsz olyanon segíteni, aki nem akarja. Ha ők nem hallgatnak meg, akkor ez az egész már az ő felelősségük, nem tudsz mit tenni.
2019. jún. 20. 09:12
 29/29 érdeklődő35 ***** válasza:
Beszélj a hyerekkel, és az új nővel. Hozzád téve, hogy tisztában vahy vele, nem bizonyítható ilyen időtávból. DE, ha a gyerek emiatt szólna, akkor figyeljenek rá, vegyék komolyan!
2019. jún. 20. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!