Mikor kell a rokonoknak szólni az esküvő miatt?
Figyelt kérdés
A tesvérem 2 hét múlva házasodik és erről tegnap szólt a párjával mindenkinek. Meg vannak sértődve, hogy nem tud mindenki elmenni, mert túl későn értesítették őket. Én is azt vettem észre barátaimon, ismerőseimen hogy legalább 3-4 hónappal előre szólnak.2019. jún. 11. 22:05
11/14 anonim válasza:
7es, és 9es: de a poszt szerint megsértődtek, hogy nem tud mindenki elmenni, akit meghívtak...
Amúgy én is utálom, mikor az utolsó pillanatban értesítenek valamiről, aztán halálra sértődnek, hogy nem megyek, meg már programom van.
12/14 anonim válasza:
Mi már 3 évvel előtte emlegettük, de 1 évvel előtte lett biztos, hogy jövőre esküvő lesz. 3-4 hónap még elmegy, de az is baromi kevés idő rendes felkészüléshez, kb. a derült égből villámcsapás kategória.
13/14 érdeklődő63 válasza:
attól függ. ha azt akarja hogy ott legyenek mert épelméjűek akkor 1 hónappalelötte. ha olyan rokonok akiket nem akarnak ott látni, akiket rühellnek azoknak az esküvő nap délelőtt 11 körül
14/14 anonim válasza:
Lehet templomi esküvő 2-3 gyerekkel, úgy hogy még polgári házasok se voltak, de gyerekük már volt? Fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!