Szerintetek kinek van igaza, valóban én hibáztam?
Sajnálom az unokatesódat. Tönkretettétek a napját. Nem elég, hogy a neveletlen purgyék kiidegelik, szétcseszik a tortát, de még te vagy felháborodva? Nincs igazad, szállj magadba.
Készült kép a tortáról? Ó de nagyszerű, kár hogy nem azért készült. Kérj bocsánatot, de ne csak a gyerekek miatt, hanem a saját viselkedésed miatt is.
"a kisebbik lányom beletenyerelt a tortába.."
Gondolom ez egy troll kérdés.
“Meghívtak, de kikötöttem, hogy csak a gyerekeimmel tudok elmenni”
Aha, szóval meghívnak valahova és még te szabsz feltételeket? Vicces. A helyedben értékelném, hogy az unokatesód volt olyan nagylelkű, hogy ekkor nem küldött el a francba, hogy rendben, de ez sajnos felnőtt buli, nem jöhetnek gyerekek, hanem eltűrte a neveletlen kölykeidet a saját születésnapján. Nem kellett volna, pláne hogy még ezek után is te vagy megsértődve, sőt idegen emberekkel együtt akarod szidni őt (nagyon jól tudjuk, hogy ezért írtad ki a kérdést, ehhez nem kell nagy ész).
Képzelem amúgy, hogy milyen jól nevelt gyerek az, aki vendégségben beletenyerel a tortába? Hagytad, hogy felmásszon asztalra, futkározzon körülötte, esetleg azt, hogy kézzel nyúlkáljon hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!