Ti magatokra vennetek ezt vagy egyszerűen szó nélkül tovább lépél?
Barátnőmmel megegyeztünk, hogy egymás gyerekeinek leszünk a kereszt szülei. Nekem meg is született a fiam hívtam is öt keresztelni.
Most őneki született meg a kicsi és közölte, hogy nem engem akarnak kereszt szülőnek.
Engem ez nagyon bánt.
Itt fejezném be vele a barátkozást és megkérdezném, hogy ezt mért nem tudta akkor, amikor vállalta, hogy a te gyereked keresztanyja lesz!
Így sajnos a te gyerekednek gyakorlatilag nem lesz keresztanyja.
Állítólag a férje és az ő családja nem akarjak.
De mondanom sem kell az én párom és családom sem örült az én választásomnak, de kiálltam mellette.
"Állítólag a férje és az ő családja nem akarjak.
De mondanom sem kell az én párom és családom sem örült az én választásomnak, de kiálltam mellette."
Kérdésem:
Nem lehetett volna több kereszanya/apa? Ebben az esetben mindenki megbékélhetett volna.
Ettől függetlenül:
Ne haragudj, de nagy szamarak voltatok mindketten, mikor ebben megegyeztetek. Hogyan jöttök ahhoz, hogy párotok nélkül előre eldöntitek, ki lesz a keresztszülő? Különösen, ha csak egy szülőpár lehet! És ha párotok meg közölte volna, hogy neki ugyanolyan fontos a saját barátja, vagy urambocsá' a saját testvére, mint nektek a barátnőtök?
Én teljesen megértem a párodat és az ő párját is. Ezek családi dolgok, közös nevezőre kell jutni, ami még akkor se könnyű, ha nincs efféle ígérete a másik félnek.
Abszolút bevett szokás, hogy ha van testvér, akkor ő és párja a keresztszülők. Szóval ebbe a helyzetbe bele volt kódolva a konfliktus.
Ezek után azt mondom, kár a barátnődre haragudnod, inkább be kéne látnod, hogy azt a megállapodást hiba volt megkötnötök annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!