Máshol is megszólják azokat, akik Budapestre mennek tanulni?
Szia! Mint ha csak az èn ismertsègi köröm/ rokonaim szájából hangzanának a soraid :( 😂 Ugyan ez van velem is , nèhány rokonom s ismerősöm(sajna a közeliek) egyszerűen nem birtak bele nyugodni abba ,hogy èn Pesten szeretnèk egyetemre járni , s nem abba a kisvárosba akarom leèlni az èletem ahol most lakom.
Csak nèhány megjegyzèst említek : èn is megkaptam azt ,hogy sznob vagyok, hogy micsoda ember vagyok ,hogy így utálom a szülővárosom ,ilyet ők mèg nem hallottak, bele kevernek majd a rosszba a drogok világába s a partizásba , Hülye vagyok ,hogy nem egy közelebbi városba megyek egyeremre..stb stb
Megmondom neked őszintèn èn az ilyeneken már csak röhögni szoktam , vagy egyik fülemen be másikon ki. Nem kell az ilyen megjegyzèsekkel s retardált emberekkel foglalkozni, mèg jó ,hogy nem ők döntik el melyik városba menj továbbtanulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!