Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » S. O. S. Most ez mire megy...

S. O. S. Most ez mire megy ki? Mi a célja ezzel? Szeretetbol vagy a vagyonert teszi? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Nagymamank idős mar, 78 éves. 2 honapja korhazba került, többféle betegség is elojott nála, állandó apolasra szorul ezentúl ha kiengedik a korhazbol.

A lánya nem vallalja, így a batyammal megegyeztek ők ketten, hogy o és a felesége veszik gondozasba nagymamankat en mar kész tények elé lettem állítva.azt is megbeszeltek hogy a mamank lánya le mond az orokosodeserol amit o kapna az anyja után a batyam nevere en pedig szinten mondjak le az enyemrol.

(Hazresz, földek stb)

Akkor így a batyamek odakoltoznek mamankhoz és segítik majd, a saját hazukat meg eladjak.

Talan en látom rosszul de en ebben nem azt latom hogy a batyam szeretetbol vallalna a nagyanyankat. kérlek ebben segitsetek.

Ez így a helyes?

2019. febr. 2. 21:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem teljesen világosak a rokoni szálak. A nagyi lánya az a te és a bátyád anyja? Mert ha nem, akkor hiányzik egy személy a képletből.
2019. febr. 2. 21:54
 2/18 A kérdező kommentje:
Tud egyedül enni,fürödni, oltozni, felülni, feltalálni, agyilag nem sérült ebben semmi gond nincs vele hal istennek. Viszont kadbol ki-be Segítség kell neki, ezentúl járni mar csak jarokerettel tud majd.
2019. febr. 2. 21:55
 3/18 A kérdező kommentje:

O a nagynenenk.

Az apankrol nagyanyank a mama.

2019. febr. 2. 21:56
 4/18 anonim ***** válasza:
93%

Igen, a vagyonért teszik.

Rá nem kényszeríthették, hogy te is lemondj az örökségről, te is kivezeted a részedet a gondozásból.

2019. febr. 2. 22:00
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
* kiveheted
2019. febr. 2. 22:01
 6/18 A kérdező kommentje:

Bocsánat javítja a szavakat a telefonom helyettem. Felallni tud egyedül nem feltalálni :)

Nagyapank, majd apank halala után mi is orokoltunk abból a hazakbol és foldekbol, nagyanyank után szinten orokolnenk. Ha csak le nem mondunk erről így a batyame lenne minden. Félre ertes ne essék nem ez érdekel éppen de en anélkül is szívesen vallaltam volna hogy oda koltozunk hozzá és segitek hogy ezért kapnek bármit is. A batyam viszont mint irtam o vallalja, ha lemondunk mindenrol az o részére

2019. febr. 2. 22:01
 7/18 anonim ***** válasza:
38%

Azért nem semmi, hogy bátyádat tartod haszonlesőnek, de közbe reszketsz az idegtől, hogy neked nem jut.

Egyébként nem kötelező lemondanod semmiről, de ha a nagyinak van egy kis esze, eltartási szerződést köt azzal aki ápolja, és akkor neked max egy barack jár a fejedre.

2019. febr. 2. 22:02
 8/18 anonim ***** válasza:
63%

Amit már megörököltél, arról nem tudsz lemondani, max elajándékozni. Na, ebbe már nem mennék bele, csak a nagymama örökségéről mondanék le.

Akkor ajánld fel, hogy majd te gondozod! De odaköltözés nélkül hosszú távon nem fog menni.

2019. febr. 2. 22:09
 9/18 A kérdező kommentje:

Ez honnan jött hogy en ettől reszketnék hogy nekem nem jut? Nem ezért kerdeztem de ezt irtam is.

Több dolog is van ebben amit nem irtam le, ami sok év tortenese volt elég hosszú sztori is lenne. Csakhat eddig a batyam nem nagyon törte magát azért hogy segitsen rajta. A nagynenem meg annyira sem így meg sem lep hogy nem vallalna az anyja apolasat sem.

Na de nem baj, így is lehet nézni a dolgokat. Köszi a választ neked és mindenki másnak is :)

2019. febr. 2. 22:11
 10/18 A kérdező kommentje:
Oda koltoznek, ok viszont mar dontottek helyettem is.
2019. febr. 2. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!