Unoka húgom 24 éves, egészségügyben dolgozik ápolónőként lassan 4 éve. Tavaly decemberben vásárolt egy 2 szobás lakást, amit teljesen felújítatott. Tavak év elején Afrikában volt nyaralni 10 napot. Idén Dubajba megy szeptemberben nyaralni szintén 10 napra. Ha hétvégén nem dolgozik akkor uszodába/étterembe moziba megy. Mindig van valami program és mindig úton van. Nincs párkapcsolata, tehát nem a párja pénzeli. A szülei nem élnek olyan jól, hogy pénzel támogatni tudnák. Félek, hogy esetleg valami rossz társaságba keveredett. Mindenki tudja, hogy egészségügyben nem keresnek olyan jól, hogy ilyeneket tudnának finanszírozni.
A dubaji utazás árulkodó. Nem tudsz olvasni a sorok között? Ápolói fizetés max 120ezer... Abbol kajára is szűkösen futja. Szoval tényleg qurva a néni!
2019. jan. 24. 20:05
12/59 anonim válasza:
Lehet,hogy van egy egyéni vállalkozása, egyéb mellékes keresete,nyert a lottón, persze az is lehet,hogy prosti. Ha annyira érdekel,kérdezd meg tőle,bár szerintem semmi közöd nincs hozzá.
2019. jan. 24. 20:10
13/59 anonim válasza:
Ahhoz sincs köze h prosti,én többek közt ezért tiltottam az ilyen kedves rokonokat mert ezzel jöttek,ha több parizert vettem mint ők egybol biztos vmi prostis dologbol futja.. Hasonlo mikor a proli szülő dolgozni küldi a kiskorut gyerekét is már,és fröcsög ha a szomszéd támagatja h tanuljon inkább..
36N
2019. jan. 24. 20:39
14/59 anonim válasza:
Keres max 200 nettót... Akik írják, hogy jól bánik a pénzzel-ebből mégis hogy??? Ha valóban nővér, a magyar fizuból ezekre biztosan nem telik. Én is kíváncsi lennék...
2019. jan. 24. 21:43
15/59 A kérdező kommentje:
Magyarországon dolgozik. Dubajba a testvérével meg a sógornőjével illetve az egyik barátnőjével megy.
2019. jan. 24. 21:46
16/59 anonim válasza:
24 éves, és 4 éve eüs. Tehát nem diplomás biztosan. Tehát mivel a diplomások sem keresnek sokat, ő tutira nem az eüben dolgozik. :)
2019. jan. 24. 22:00
17/59 anonim válasza:
Gondolom téged nem hivtak,onnan a frusztráciod. :P
2019. jan. 24. 22:01
18/59 anonim válasza:
Egyetek meg a rosszindulatotokat:)közölném, az ápolónők ugy tudnak kr vajol keresni, hogy sok helyen tömi a zsebuket a beteg!pár oreg és gazdag beteg aki hálás a kedvességért és torodésért és máris van mibol utazgatni.
plusz vannak szervezett utak afrikába 50(!) ezer ftért...nem kell azt a pénzt feltétlen össze szpkodni
2019. jan. 24. 23:40
19/59 anonim válasza:
Nyilvánvalóan prostitúció.
Persze lehet, hogy nem hirdet és a lakásán fogad napi 4 kuncsaftot, hanem csak egy 1 állandó ügyfele van, de a lényeg ugyanaz.
2019. jan. 25. 00:03
20/59 anonim válasza:
Először is vele kellene beszelned. Biztos nem hülyék a szülők se és a többi rokon se hogy csak neked tűnik fel . Mielőtt le k*vaztatod itt inkább kérdezz rá. Nem biztos hogy a lakás már ki van fizetve, de lehet másodállása is vagy lehet mégis csak van barátja esetleg olyan barátnője aki nem tudja hova tenni a pénzét és fizeti az utazást csak menjen vele ( nekem van ilyen barátnőm!!!)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!