Mit csináljak, ha eltiltották tőlem az unokatesóm?
Fiúk vagyunk és kb. fél évvel idősebb nálam. 15km-re lakunk egymástól, de egy városban tanulunk. Nagyon sokat voltunk együtt, minden hétvégét együtt töltöttünk mamánál, meg egymásnál is gyakran aludtunk.
Szülei elég szigorún fogják, nem engedik el semerre már szinte, tegnap megbeszéltük, h mamánál leszünk, de elmentünk bulizni, mert alapból nem engedték volna el. Ez kiderült és végleg eltiltották, mert én szakgimnázumiban tanulok, ő gimnáziumban és rossz hatással vagyok rá tanulásban. mindig rákényszerítik a tanulásra, nem mehet szórakozni, nem lóghat velem, meg haverjaimmal, semmit se engednek neki, ha ott vagyok.
nekem nem tiltanak semmit mégis 4-es tanuló vagyok.
Mamámnak szóltam, h beszéljen velük, de azt mondta nem szól bele, szüleimet szintén nem érdekli.
jah, meg mindig viszik, hozzák suliból is, semmi szabadsága nem lehet, egyszer majdnem összejött egy csajjal, de mikor elmondta otthon, tőle is eltiltották.
Az így óvott srácok, mint az unokatesó, hullanak ki az egyetemről/fősuliról az első fél évben.
A gólyatáborban megízlelik a szabadságot, a kontroll nélküliséget, egyszerre próbálja behozni a hat év kamaszkort, és elszabadul a pokol.
Sajna sok ilyet láttam...
Pont pénteken látam hasonló szülőket.
Gyerek jön ki a suliból, olyan 4.es forma anyu várja.
-Nézd anya! 3.lettem a sportversenyen (itt mutatja az érmet a nyakában + az oklevelet) és a témazáró töriből 4es lett!
-HOGY MERÉSZELSZ TORNACIPŐBEN KIJÖNNI??
Értitek? Egy "ügyes vagy"ot nem volt képes kinyögni! Kizárólag a hibakeresés, ugatás. Na ilyenek lehetnek az uncsitesó szülei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!