Másnak is van kibírhatatlan, nagyszájú rokona? Több lenn
Nekem a nagybátyám az, káromkodós, veszekedős, beszélni is kiabálva tud, ha csendesítik, még jobban felemeli a hangját. Ami nem is akármilyen, kb Mucsi Zoltán-féle kiabálásra kell gondolni, de még attól is durvábban. Ha az ő politikai nézetének ellentmondanak, már kiabál is, hogy hogy lehetsz olyan hülye, ****** meg *******, hogy nem értesz vele egyet... Az ünnepi vacsorát is szétb*****ta, meg tegnap a szilveszterit is. Az asztalnál csak ő beszélt (értsd:kiabált), a többiek szóhoz sem jutottak, nekem is mély hangom van, esélyem se lenne az ő repedtfazék hangjával szemben.
Ja és jogosan jönne a kérdés, hogy mért ünneplünk akkor vele? Hát azért, mert közel lakik, mamám testvére, és őneki néha szokott segíteni, meg anyum is jóba van vele (őt nem is bántja), és az ünnepeket a mamámnál tartjuk...
"mért ünneplünk akkor vele? Hát azért, mert közel lakik, mamám testvére, és őneki néha szokott segíteni, meg anyum is jóba van vele (őt nem is bántja), és az ünnepeket a mamámnál tartjuk...
...
sajnos muszáj ott lennem, mert ha nem, abból botrány lenne, most komolyan. ... megtört, kiégett, életunt ember vagyok, ezért sem tudok elmenekülni innen..."
Ha annyira nem tetszene, már rég kivontad volna magad az együtt ünneplésekből. Ha viszont még mindig ott karácsonyozol meg szilveszterezel velük, akkor lásd be, hogy így jobb neked, és akkor meg ne panaszkodj, most komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!