Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Másnak is van kibírhatatlan,...

Másnak is van kibírhatatlan, nagyszájú rokona? Több lenn

Figyelt kérdés

Nekem a nagybátyám az, káromkodós, veszekedős, beszélni is kiabálva tud, ha csendesítik, még jobban felemeli a hangját. Ami nem is akármilyen, kb Mucsi Zoltán-féle kiabálásra kell gondolni, de még attól is durvábban. Ha az ő politikai nézetének ellentmondanak, már kiabál is, hogy hogy lehetsz olyan hülye, ****** meg *******, hogy nem értesz vele egyet... Az ünnepi vacsorát is szétb*****ta, meg tegnap a szilveszterit is. Az asztalnál csak ő beszélt (értsd:kiabált), a többiek szóhoz sem jutottak, nekem is mély hangom van, esélyem se lenne az ő repedtfazék hangjával szemben.

Ja és jogosan jönne a kérdés, hogy mért ünneplünk akkor vele? Hát azért, mert közel lakik, mamám testvére, és őneki néha szokott segíteni, meg anyum is jóba van vele (őt nem is bántja), és az ünnepeket a mamámnál tartjuk...

2019. jan. 1. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

"mért ünneplünk akkor vele? Hát azért, mert közel lakik, mamám testvére, és őneki néha szokott segíteni, meg anyum is jóba van vele (őt nem is bántja), és az ünnepeket a mamámnál tartjuk...

...

sajnos muszáj ott lennem, mert ha nem, abból botrány lenne, most komolyan. ... megtört, kiégett, életunt ember vagyok, ezért sem tudok elmenekülni innen..."

Ha annyira nem tetszene, már rég kivontad volna magad az együtt ünneplésekből. Ha viszont még mindig ott karácsonyozol meg szilveszterezel velük, akkor lásd be, hogy így jobb neked, és akkor meg ne panaszkodj, most komolyan.

2019. jan. 2. 12:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért arról, hogy egy megtört, életunt ember vagy, nem a rokon a hibás, hanem kizárólag TE! Képezd magad, tanulj önszorgalomból nyelveket, van neted, szabad az út, csakis rajtad áll. Menj könyvtárba, olvass sokat, tájékozódj, legyen célod, amiért érdemes minden nap felkelni és dolgozni. Hidd el, ahogy fejlődsz, okosodsz, meg fogsz tudni hozni olyan döntéseket, amik neked jók és építik a jövődet. De az otthon kesergésből és mások hibáztatásából sehova nem jutsz.
2019. jan. 2. 12:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Így van. És ha megteszed ezeket, amiket az előző írt, akkor arra is rájössz, hogy az életnek milyen icipici szeletkéje az ilyen rokon, és hogy milyen egyszerűen elintézhető a viselkedése némi leszaromtablettával.
2019. jan. 2. 12:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Botrány lenne. És? Akkor mi van? Kivégeznek? Ordibálnak, veszekednek, te meg tartod magad a saját elképzeléseidhez, és nekik nem marad más, mint hogy ezt tudomásul vegyék. Legyen tartásod!
2019. jan. 2. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
51%
Szívás ám süket nagy baromnak lenni, valahogy be kéne támogatni hallókészülékre. Szó szerint csodás szerkezet...
2019. jan. 2. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan rokonok, akik mindenki felett állónak képzelik magukat. Sértegetnek, észt osztanak, senkit végig nem hallgatnak, mégsincs egy tökös ember sem, aki helyrerakná őket, mert abból botrány lenne. Mindenki némán tűri a kellemetlenkedéseit, ő pedig csinálja, mert megteheti.
2019. jan. 2. 15:14
 17/17 anonim válasza:
Nekem semleges a családi viszonyom a nagybácsimmal. Ő okoskodik, szeret belekötni dolgokba, semmi sem tetszik neki az ahogy van, káromkodásokat mond a mondatában (rá se szólnak), ha én tenném egyből szóvá tennék. Olyan hidegnek, elszemélytelenedettnek érzem a családi viszonyunkat. Nem utál talán, de nem is érzem azt, hogy valóban szeretne. Nincs meg az, hogy na kedves unokaöcsém beszélgessünk most valamiről ketten. Nem szívesen találkozom vele ha nem muszáj, próbálom kerülni a társaságát. Persze családi összejöveteleknél muszáj ott kell lennem. Nem tudom őt igazi szerető rokonnak elismerni. A többi családtagban megvan a szeretet felém, de belőle csak ilyen negatív kisugárzást érzek, sajnos.:(
2020. jún. 6. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!