Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért hullott igy szét minden?

Miért hullott igy szét minden?

Figyelt kérdés
Januárban meghalt az anyukàm. Azóta az egész csalàd széthullott. Pedig négyen vagyunk testvérek, de azota szinte nem is beszélünk. Novemberben született a picilànyom. Rà se kivàncsiak, még apàm sem. Kb egyszer làtta mindenki mikor megszületett. Nekem ez igy karácsonykor nagyon fàj. :( a pàrom anyukàja, testvérei meg rajongasig szeretik a picikémet, jönnek mindig, szentesten is nagy karácsonyi vacsora volt. Az én családom miert nem ilyen? Annyira hiànyoznak... anya is, de őt nem hozhatom vissza. A pàromon meg a picimen kivül senkim nincs. Nekik miert jó igy? Jah és egymàssal sem beszélnek tehàt nem ràm haragudtak meg valamiert. Igaz nem is lett volna miért. 30N
2018. dec. 26. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nagymamám halálakor esett szét minden,senki nem beszél senkivel.Ez van,én gyorsan megszoktam,mert előtte se voltak nagyon erős kapcsolatok.Ha nem kíváncsiak rád,te se legyél rájuk.Örülj hogy párod részén minden rendben.
2018. dec. 26. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az Anya tartja össze a családot. Anyumék is négyen voltak testvérek, de nagymamám 8 évvel ezelőtti halálakor szétesett a család. Nagypapám nem tudja azt nyújtani, amit Ő.
2018. dec. 26. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
45%

Ennyire komoly esetről, mint amit leírsz, nem hallottam, de a kérdésedből és az előttem válaszolóktól értesülök, hogy - sajnos - van ilyen. Elfogadom, hogy ilyen is van.

Azt tanácsolom, hogy próbáld meg Te (és a férjed) összefogni a családot. Hívjátok meg édesapádat és a testvéreid családját (nem kell mindenkit egyszerre!) meghívni hozzátok. Ha nem egyszerre hívod meg őket, akkor a többieknek kellően indokold meg, hogy ez miért van (Pl.: kicsi a lakástok, sok munka hárulna rád a pici mellett, vendéglőre nincs pénzetek stb.). Hátha valami kialakulna...

2018. dec. 26. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is próbálj meg nyitni feléjük.

Nekünk februárban halt meg anya.Egyedül a bátyám távolodott el, de folyton keressük, hívjuk.

Ma tartjuk apa névnapját, mind a 4 tesó családostól ott lesz.

Keresd őket, beszélj velük, apukád látogasd olyan gyakran amwnnyire csak tudod.Tudom mennyire fáj elveszíteni anyát, átéltem és élem minden nap, de apud maradt egyedül, azt gondolom neki van szüksége támaszra.

Ha a próbálkozásodnak egy idő után sem lesz eredménye, akkor nem tudsz mit tenni sajnos.Ehez ők is kellenek.

2018. dec. 26. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!