Mit mondjak neki hogy észbe kapjon de közben ne bántódjon meg?
Én megszakítanám vele a kapcsolatot. Mi az,hogy rib--anc vagy, csak mert együtt éltek? Milyen jogon kér számon,hogy milyen rend van a szobádban?
Én megmondtam volna, hogy anyukámmal megbeszéltem, neki semmi köze hozzá,úgyhogy takarodjon ki a szobából.
Nyugodtan sértődjön meg, nincs igaza.
Úgy mondd meg neki, hogy megértse, hogy semmi köze a dolgotokhoz. Ha rosszul veszi, van ilyen.
azt mondtam volna:semmi köze az ėletemhez..
Engem biztos nem ėrdekelne hogy mennyire sërtōdne meg egy ilyen megnyilvánulás után.
Ha ilyen sértődős a rokon, anyukádnak meg fontos, akkor anyukáddal beszélj, hogy tegye helyre!
Ha húzódozna, akkor mondd meg neki, hogy jobban jár, ha ő beszél a testvérével és nem te, mert abból biztos harag lesz és eddig is csak rá való tekintettel nem billentetted farba!
5 vagyok
És még annyit, hogy amikor jön, zárd be a szobátok ajtaját.
Ha megkérdezi, miért van zárva, akkor kérdezz vissza, hogy ő meg miért is akar bemenni?
Én ott a hajánal fogva kihuztam volna.. Anno irigy nagynénémnek a család előtt Karácsonyra vibrátort adtam h ha használná,talán nem a családi házasságokat párkapcsoltokat emberi kapcsolatokat akarná szisztematikusan tönkre tenni és folamatosan fröcsögni mindenkire.. A családom örült h végre vkinek volt mersze szembe menni, tenni vmit,és megszabaditotta őket a b ------atlan hárpiátol, többet nem jött,de örültünk a család 90% nak bekevert a házassogokat furkodta de mindenki fosott tőle hát én nem. Jobb az ilyet időben kezelni
40N
Ugye van egy 16 éves lánya akit elzár mindentől? Mert a 16 éves kiirt nem rég hasonlo kérdéseket,eléggé hasonlo.
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!