Unokahúgom felvág azzal, hogy neki van barátja, nekem meg nincs barátnőm. Hogy viselkedjek, mit mondjak?
Figyelt kérdés
2017. febr. 23. 16:40
1/5 anonim válasza:
"Akkor b...kodj vele"... Ennyi.
2/5 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy a dicsekvés csúnya dolog!
3/5 anonim válasza:
Semmit egyszerűen hagyd figyelmen kívül.
(Amúgy a tini párkapcsolatok pár sorral lejjebb van.)
4/5 anonim válasza:
Mérd az eszéhez (ha ilyent csinál, nem sok van), és ne törődj vele.
Majd akkor kap észbe, ha neked lesz kapcsolatod, neki meg nem. Amúgy se lehet túl értékes kapcsolat, ha csak hencegni tud vele.
5/5 anonim válasza:
Hát amikor nekem mondta anyám, hogy bezzeg a Kittinek (ismerős csaj) van barátja, annyit mondtam rá, hogy "amilyen neki van, olyan nekem is lehetne bármikor". Mondjuk nem tudom, ellenkező neműnél ezt hogy lehet mondani, esetleg mondd azt, hogy "amilyen neked van, olyan bárkinek lehet" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!