Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Válás után visszaköltözés a...

Válás után visszaköltözés a szülőkhöz - hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Olyanok története érdekelne akik 30+ 40+ évesek, és válás miatt vissza kellett költözni a szülői házba. Ennél kevés rosszabb dolog történhet egy középkorú emberrel, aki volt ilyen helyzetben az tudja, miről beszélek.

Albérletet keresek de a lakásárak nagyon elszálltak, nem egyszerű a dolog, majdnem 40 évesen pedig nem szeretnék senki idegennel összeköltözni, de nyilván itt sem akarok maradni hosszabb ideig.

Akik voltak hasonló helyzetben, nálatok hogy alakultak a dolgok?

2018. dec. 1. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk pont a férjem cuccolt vissza a szüleihez, mert az én házamban éltünk. Ilyen is van, nem is kevés.

Idővel keresett egy nőt, akinek van lakása. Egyedül nem tudott elköltözni.

2018. dec. 2. 09:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem költöznék vissza a szülökhöz, akkor már jobb idegenekkel összeköltözni - ha velük van konfliktus, akkor az kevésbé probléma, MERT idegenek, ha a szülökhöz mégy, akkor a CSALÁDDAL veszel össze.

A szülökhöz költözés egyenlö azzal, hogy GYEREK leszel, és vagy szót fogadsz, elszámolsz az idöddel és a pénzeddel is feléjük, vagy állandó veszekedés van.

Emellett ilyen idös korra már neked is megvannak a saját szokásaid, amik a szülökével nem egyeznek és emiatt is garantált a folyamatos vita, nézeteltérés.

Idegenekkel könnyebb egyezkedni, mert ök nem gyereknek, hanem egyenrangßu félnek tekintenek.

2018. dec. 2. 09:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a többiekkel. Nekem kifejezetten jó kapcsolatom van a szüleimmel, és fel is merült, hogy hazaköltözzek válás után, de nem tettem. Tudom, hogy martuk volna egymást. 32 évesen nem akartam visszamenni gyerekszerepbe és lemondani az életteremről. Szerintem jól döntöttem. Albérlet lett belőle, igaz, ismerősön keresztül, így anyagilag kibírható.
2018. dec. 2. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!