Válás után visszaköltözés a szülőkhöz - hogyan tovább?
Olyanok története érdekelne akik 30+ 40+ évesek, és válás miatt vissza kellett költözni a szülői házba. Ennél kevés rosszabb dolog történhet egy középkorú emberrel, aki volt ilyen helyzetben az tudja, miről beszélek.
Albérletet keresek de a lakásárak nagyon elszálltak, nem egyszerű a dolog, majdnem 40 évesen pedig nem szeretnék senki idegennel összeköltözni, de nyilván itt sem akarok maradni hosszabb ideig.
Akik voltak hasonló helyzetben, nálatok hogy alakultak a dolgok?
27 évesen "nulláztam le magam", 5 év után váltunk, és hazaköltöztem.
Tovább tanultam, munkát kerestem, elköltöztem és újrakezdtem. 34 vagyok, férjnél, 2 gyerekkel, boldogan.
Köszi a válaszokat.
Igen, a szülőkkel együtt lakás felőrli az idegeket, nem is kell hozzá sok idő.
Anyagi oldalról megközelítve nehéz a dolog, úgy látom az albérletárak vagy egy párra vannak kitalálva vagy egy egyedülálló, de jól kereső emberre.
Ha egy egyedülálló keres albérletet annak nincs könnyű dolga, főleg a fővárosban.
Így van, a férjem tartott el, én csak ültem otthon és lakkoztam a körmeimet meg lestem a tévét. Ahogy minden nő teszi. Minden!
Már vártam, mikor jönnek meg az első parasztok az értelmes hozzászólásaikkal.
A férfiak többsége egyébként ebben az országban egy futószalag mellett ácsorgó szegénylegény, magukat sem tudják eltartani.
További jó fröcsögést.
Igy van, minden nő csak otthon lakkozgatja a körmét miközben a férfi vért izzadva dolgozik a családért.
Csak tudnám, hogy akkor mégis mi a sz.arból veszik a pasik a napi 10 söröcskéjüket, mert hogy nem a minimálbérükből az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!