Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Te mit mondanál nekem anyám...

Te mit mondanál nekem anyám temetésén vagy azután, ha tudod aggódott értem és ebből kifolyólag elvitte egy agyi infarktus?

Figyelt kérdés
És úgy ismernél engem rokonként vagy ismerőseként, hogy utált engem, mert nem tudok magamért kiállni, ügyintézésekben mindig segítségre szorultam, ha segíteni kellett a házimunkába, kint a kertben, mindent rosszul csináltam, mindig üvöltöznie kellett velem és megpofoznia... (szóval minden amivel csak egy mérgező szülő "eláztathatja" a gyerekét a rokonai előtt)

2018. nov. 19. 18:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom írni, amit a többiek: ne okold magad anyukád haláláért, mert még ha netán veszekedés közben is érte a halál, az ő halálát nm az akkori veszekedés okozta. Ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod. Nyugodj meg!
2018. nov. 23. 21:16
 12/13 anonim ***** válasza:

A temetésen azt, hogy őszinte részvétem.

Későbbi beszélgetésben meg azt, hogy a halál az életünk része. Édesanyád így vagy úgy, de már felnevelte a gyerekeit, remélhetőleg teljes életet élt. Meg kell gyászolnotok, de aztán lépjetek tovább. Éljetek, szeressétek egymást, a gyerekeiteket, a társotokat, mert se ők, se ti nem fogtok örökké élni. Legalábbis nem itt a Földön.

Ha ilyen problémás, ambivalens volt a viszony édesanyáddal, érdemes lenne pszichológushoz, gyásztanácsadóhoz fordulnod!!!

2018. nov. 24. 10:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Nyugodjek bekeben. Te pedig gondold vegig h melyek voltak a jogos aggodalmak es melyek a sajat szemelYisegebol fakado jellemhibak es probalj valtoztatni a jogosakan, eltenni a megfelelo polcra a kevesbe jogosakat.Oszinte reszvetem.
2018. dec. 2. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!