Szerintettek ciki szülőkel járni bevásárolni vagy nem 13+ emberek?
Semmi ciki nincs ebben, miért lenne az?
Én szoktam járni vásárolni a szüleimmel, és több barátnőm is így tesz. Semmi kivetnivaló nincs ebben, csak idiótákkal vagy körülvéve, akik ezt hiszik.
17/L
Sztem helyzettől függ.
Én így 13-18 éves korom között... nem azt mondom, hogy cikinek tartottam, de rühelltem a szüleimmel menni 13-18 éves korom között vásárolni menni. Leginkább azért, mert akkortájt olyan jelleggel álltak hozzám, hogy "amit a szülő mond, az úgy is van" meg hogy nekik jobb az ízlésük, csak mert idősebbek... és olyan cuccokat erőltettek rám, amik nem tetszettek, és nem akarták engedni hogy akár saját pénzből olyat vegyek, ami nekem tetszik (hozzátenném, nem extrém meg k...s ruhák voltak, tök átlagos normális göncök).
Most, 29 évesen szeretek anyukámmal menni már, mert most már belátta, hogy nem egy ember vagyunk, és nekem más az ízlésem. Néha még most is kicsit erőszakos, de hogy nem függök tőlük, ezt le tudom rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!