Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Érdemes beleszólnom?

Érdemes beleszólnom?

Figyelt kérdés

Anyukámnak a testvére eléggé elszúrta az életét, két jegyese is elhagyta az elmúlt 10 évben, és most állandóan hozzánk járkál kb. minden nap. Végül is az ő hibája miatt hagyta ott mind a kettő jegyese: állandóan bulizott, nem járt haza, és mindig megcsalta őket. Munkanélküli. Azóta minket használ ki: anyámtól állandóan tőle kér pénzt, ebédet, vacsorát kap, és néha itt is alszik nálunk. A cigarettát is nyomja ezerrel ahhoz képest, hogy nincs pénze. Kb. 2 dobozzal szív el egy nap. És a másik az, hogy régebben nem zavart ez a dolog, de az elmúlt pár hónapban már nagyon is. Anyám pedig megsajnálja, és neki ad igazat. Hiába szólunk neki, megsértődik, ha említjük. Az érettségi is csak úgy jött össze, neki 5 évvel ezelőtt, hogy a 2.

ex jegyese, (aki tanárnak dolgozik most már) segített a tanulásban. Az érettségin is 3-szor megbukott. Kb. 3 hónapja munkanélküli, azóta, amióta az utolsó barátnőjével szakított. 32 éves. Tanácstalan vagyok, de nem tudok mit tenni, és lusta mint a dög, mert még arra se hajlandó, hogy takarítson az albérletében, amit anyám fizet már hónapok óta. És ez a helyzet még ront azon is, hogy nem tudok tőle tanulni, mert bekapcsolja a hangszórót, és nyomatja, üvölteti a dup stappat. :D

Ha ez így megy tovább begolyózok, és esküszöm ha 18 leszek, akkor elköltözök. Ja, és majd elfelejtettem azt, hogy anya azon gondolkodik, hogy megkéri, hogy beköltözzön. Apa azt mondta, hogy akkor el fognak válni.. Jó nagy balhéba keveredtem.. A helyemben mit csinálnátok? 17F

2018. szept. 25. 14:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
92%
18 leszel melo és ott hagyod őket a fenébe,én is leléptem egy lehuzó családból vissza se néztem,mondjuk nálunk csúnyábbak történtek.
2018. szept. 25. 18:06
 22/29 anonim ***** válasza:
84%
Az ultimátum sose jó ötlet, legalábbis nyiltan kimondani nem az. Ülj le anyáddal és kérdezd meg, hogy azt akarja-e, hogy belőled is olyan semmirekellő legyen, mint a tesója? Ha nem esik le neki, akkor igy jártál, el lehet majd menni otthonról. Én is leléptem 19 évesen, anyám nélkül jártam ki a főiskolát, és száraz kenyéren éltem, de sokkal jobban éreztem magam, mint korábban otthon. Aztán neki is évek kellettek, mire belátta, mit csinált velem és most már jó a viszonyunk.
2018. szept. 25. 18:13
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Írtam már, növessz tököt. A másik megoldás, hogy marad minden így, a végén elválnak, az ingyen és ő meg odaköltözik. Szép kilátások. :(
2018. szept. 25. 18:21
 24/29 anonim ***** válasza:
*ingyenélő
2018. szept. 25. 18:21
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Apád meg aszisztál hozzá? Miért nem b@$zta már ki? Jó töketlen a faterod.
2018. szept. 25. 18:24
 26/29 A kérdező kommentje:

hát akkor még egy évet itthon kell ülnöm ezek szerint, és hallgathatom anyám hisztijét.. Kb. így jön ki.

Jó, most leteszem jövőre az érettségit, és megyek az egyetemre. :DD

Ez az elképzelésem.

2018. szept. 25. 19:31
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem lenne egy otletem, ami talan kisse meredek, viszont bevallhat. Mivel a nagybatyad alberletet amugy is anyad fizeti, cuccolj at oda, es ot kuld at hozzatok, ha anyad nevelni akarja a kisocsit akkor igy kielvezheti minden percet, amugy apud ikyenkor hol van, beki is erdemes lenne noveszteni egy par tokot, es leppattintani a tetu rokont. A lenyeg, ha anyad ebbe belemegy, akkor nyugodtan cuccolj at, igy legalabb bekesseg lesz, es benned is tudatosul, h hanyadan alltok.
2018. szept. 29. 09:38
 28/29 A kérdező kommentje:

27 ez elég meredek, de jó ötlet.

Csak megvárom hogy 18 legyek, és akkor utána megkérdezem. míg kiskorú vagyok, nem érdemes szerintem költözni...

2018. szept. 29. 09:48
 29/29 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet most?
2023. jan. 19. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!