Érdemes beleszólnom?
Anyukámnak a testvére eléggé elszúrta az életét, két jegyese is elhagyta az elmúlt 10 évben, és most állandóan hozzánk járkál kb. minden nap. Végül is az ő hibája miatt hagyta ott mind a kettő jegyese: állandóan bulizott, nem járt haza, és mindig megcsalta őket. Munkanélküli. Azóta minket használ ki: anyámtól állandóan tőle kér pénzt, ebédet, vacsorát kap, és néha itt is alszik nálunk. A cigarettát is nyomja ezerrel ahhoz képest, hogy nincs pénze. Kb. 2 dobozzal szív el egy nap. És a másik az, hogy régebben nem zavart ez a dolog, de az elmúlt pár hónapban már nagyon is. Anyám pedig megsajnálja, és neki ad igazat. Hiába szólunk neki, megsértődik, ha említjük. Az érettségi is csak úgy jött össze, neki 5 évvel ezelőtt, hogy a 2.
ex jegyese, (aki tanárnak dolgozik most már) segített a tanulásban. Az érettségin is 3-szor megbukott. Kb. 3 hónapja munkanélküli, azóta, amióta az utolsó barátnőjével szakított. 32 éves. Tanácstalan vagyok, de nem tudok mit tenni, és lusta mint a dög, mert még arra se hajlandó, hogy takarítson az albérletében, amit anyám fizet már hónapok óta. És ez a helyzet még ront azon is, hogy nem tudok tőle tanulni, mert bekapcsolja a hangszórót, és nyomatja, üvölteti a dup stappat. :D
Ha ez így megy tovább begolyózok, és esküszöm ha 18 leszek, akkor elköltözök. Ja, és majd elfelejtettem azt, hogy anya azon gondolkodik, hogy megkéri, hogy beköltözzön. Apa azt mondta, hogy akkor el fognak válni.. Jó nagy balhéba keveredtem.. A helyemben mit csinálnátok? 17F
Attól h csak érettségije van,még lehet dolgozni. Viszot itt anyukádnak kéne lépnie. Nem a tesot pénzelni, hanem max a gyerekére költeni. De beszélj anyukáddal apukáddal ezt nekik de leginkább anyukádnak kell a lábára állni és befejezni a pénzelését!
Hány éves a teso?
Anya a legidősebb testvér, 41 éves, 39F a 2. testvér, és akiről szó van, az a 32F éves "kisöcsikéjük". A legfiatalabb tesó ő igazából féltesó, 22L éves.
De akiről szó van, az a 32 éves testvér. Szerintem a jövője egyértelmű, agglegény halálkorig.
De mind a 4-en szerencsétlenek: az egyiknek (39) annyi adóssága van, hogy hamarosan nem lesz lakásuk, a 32 éves kisöcsi egy lerobbant albérletben lakik. És a 22 éves nagynéném szakácsként dolgozik külföldön, és életemben talán 2szer láttam, és nem is jön többé haza, mert Ausztráliában él.
Egyedül a 41 éves anyámnak kell szórnia a 2 fiútestvérének a pénzt. Anya üzletvezető egy kisállatboltban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!