Hány év korkülönbség van köztetek és az unokatestvéreitek között?
Figyelt kérdés
2018. szept. 23. 11:23
31/41 anonim válasza:
13 és 16 évvel fiatalabb a két unokaöcsém, akiket ismerek és tartjuk a kapcsolatot. Apai ágon is van két unokatesóm, ők fiatalabbak mint az én legkisebb gyerekem (14.5). Szóval van vagy 40 év közöttünk, őket nem is ismerem. Valójában csak félunokatesók, mert édesapám és az ő apjuk csak féltestvérek voltak, én idősebb vagyok mint a "nagybátyám".
32/41 anonim válasza:
34 unokatestvérem van. Lehet, hogy azóta már több. Tehát 1-20 évig, tetszőlegesen.
33/41 anonim válasza:
5 unokatesom van. Én vagyok a legidosebb, 24 éves.
Utánam 2 21 éves(ikrek), 10 éves, 8 éves, és 5 éves.
34/41 anonim válasza:
4 unokatestvérem van.
Ketten 1 évvel idősebbek nálam, egyikük 1 évvel fiatalabb nálam, egy pedig 4 évvel fiatalabb nálam.
35/41 Gatto Nero válasza:
Az unokatesóm majdnem 4 évvel fiatalabb.
36/41 anonim válasza:
3 uncsim van a lehidősebb nálam 4 évvel idősebb, van egy velem egy idős és van egy akinél 10 évvel idősebb vagyok:D
37/41 anonim válasza:
3 elsőfokú unokatesóm van, anyai oldalról az egyik 13, a másik 10 évvel fiatalabb nálam. Apai oldalról van egy 12 évvel idősebb.
38/41 anonim válasza:
Négyen vagyunk unokatestvérek: tesóm és én + egy másik testvérpár. Két éven belül születtünk mindannyian, jöttünk, mint az orgonasípok. Ráadásul egy városban, egy utcában nőttünk fel, kb olyan, mintha négyen lennénk testvérek (ma is szoros a kapcsolat, pedig mind 40 év felett vagyunk már) :D
39/41 anonim válasza:
Unokabátyáim : 2,2
Unokaöcséim : 2 , 5, 7, 10
Unokahugaim : 2, 4, 7, 10, 11
Én 22 vagyok
40/41 anonim válasza:
Szüleink 3-an vannak testvérek. Az egyik nagybátyámnak van egy nálam 2 évvel fiatalabb lánya. A másik nagybátyámnak meg van egy 2 éves kislánya és egy nálam 4 évvel idősebb fia.
És, ha minden igaz, akkor nekem fog születni még egy kistestvérem is. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!